29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

242 adet Kumar Makinası Ele Geçirildi

242 adet Kumar Makinası Ele Geçirildi

İstanbul Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü bağlantısı İstanbul Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü personelince kaçakçılıkla mücadele kapsamında yapılan bir çalışmada;

İskenderun Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğünce İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde yürütülen bir soruşturma kapsamında bir özet beyana bağlı konteyner yükü olarak 487 kap 9.654 kg oyun makinesi aksam ve parçaları olarak beyan edilen eşyaların sahte belgelerle yurda sokulduğu tespit edilmiş olup, anılan Müdürlükçe yapılan araştırmalarda söz konusu eşyaların Güngören/İstanbul’da mukim bulunan adreslere boşaltıldığı bilgisi İstanbul Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğüne bildirilmiştir.

Bunun üzerine İstanbul Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerince yerleri tespit edilen söz konusu 2 adreste Bakırköy 4. Sulh Ceza Hakimliğinin El Koyma Kararına istinaden 02.11.2017 tarihinde yapılan aramalar neticesinde; 1072 sayılı Kanunun 1. Maddesi kapsamında yurda sokulması ve imalatı yasak olan toplam da 242 adet Kumar Makinası ve 59 adet Boş Kumar Makinası Kasası olduğu düşünülen eşya ile 149 adet bu makinalara ait olduğu düşünülen aksam ve parça cinsi eşyaya el konulmuştur.

El konulan eşyaların Gümrüklenmiş Değeri:1.304.136,00 TL olarak hesaplanmıştır.

İstanbul Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğünce yürütülen soruşturma kapsamında şüpheli 2(iki) şahı gözaltına alınarak 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’nun 3/7 ile 3/22 maddelerine muhalefetten Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiştir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın