28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

ABBD Malatya Şubesi Başsavcı Orhan Usta’ya Ziyaret Etti

ABBD Malatya Şubesi Başsavcı Orhan Usta’ya Ziyaret Etti

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesi Yönetimi, Malatya Cumhuriyet Başsavcılığına Atanan Orhan Usta’yı Makamında Ziyaret Etti.

Anadolu Basın Birliği Derneği Başsavcı Orhan Usta’ya Ziyaret Etti

Başkan Zeki Dağ, yaptığı konuşmada, “Bizleri yoğun iş temposuna rağmen kabul eden Cumhuriyet Başsavcımız Orhan Usta Beye şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Sayın Başsavcım görev yaptığı bir çok ilde görevini başarıyla tamamlayıp memleketimize atanması ve birde kendilerinin Malatya’lı olması bizleri fazlasıyla mutlu etti.  Sayın Başsavcımıza bundan sonraki görev süresince Allah yardımcısı olsun. Savcımıza Malatya’da ki görevinde de başarılar diliyorum dedi.

Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta ise misafirlerine hoş geldiniz diyerek Başkan Zeki Dağ’dan Dernek çalışmaları ve faaliyetleri ile ilgili bilgi aldı.

Kendisinin de Malatya Hekimhan’lı olduğunu belirten Başsavcı Usta , Görev yaptığım illerde vaktim oldukça Malatya gündemini takip etmeye çalışıyordum. Özellikle İnternet medyasının yaygınlaşması ile birlikte haber alma imkanımız daha kolay oldu. Bizler gibi sizlerde kutsal bir görevi icra ediyorsunuz. Kamuyu doğru bilgilendirme anlamında sizlere büyük görevler düşüyor. Özgür, tarafsız ve hür bir basın ülkenin kalkınmasına gelişmesine büyük katkı sağlar.   İnşallah bundan sonrada hep birlikte Ülkemize ve Memleketimize hizmet etmeye devam ederiz. Sizlerin aracılığınızla tüm Malatya’da ki Medya mensuplarına ve çalışanlarına işlerinde başarılar diliyorum dedi.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) yaz kararnamesiyle Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Malatya Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Orhan Usta Kimdir ?

Malatya Hekimhan’lı olan Başsavcı Orhan Usta, daha önce sırasıyla Siirt, Tarsus, Silivri, Sakarya ve Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapmıştı. Başsavcı Usta, 18 yıldır başsavcılık görevinde bulunuyor.

Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta’nın “Güneydoğu’da Terör Görünümü ve Devlet Siyaseti” adlı yayınlanmış kitabı da bulunuyor.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın