29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

ALPERENLER’DEN GIDA YARDIM KOLİSİ

ALPERENLER’DEN GIDA YARDIM KOLİSİ

MALATYA ALPEREN OCAKLARI EĞİTİM, KÜLTÜR VE DAYANIŞMA VAKFI – İŞ DÜNYASI MASASI BAŞKANI SELİM ÜNAL, 


Oruç kendini yeniden inşa etme eylemidir. Ramazan insanlaşma mektebidir.

Ramazanları festivalleştirmek, fuarlaştırmak isteyenler var. Ramazan eğlenceleriyle Ramazan’ın içini boşaltmak isteyenler var.

Allah (azze ve celle) Ramazan’a Kur’an yüklemiştir, zikir yüklemiştir, sadaka yüklemiştir, tevbe, teravih, dua yüklemiştir dedi.


Malatya Alperen Ocakları İş dünyası masası Başkanı Selim ÜNAL öncülüğünde Sosyal faaliyetler masası başkanı Haci Bayram NALÇACI ve Basın Yayın Masası Başkanı İnş.Müh.Akın BİLİK tarafından Organize edilen Yardıma ihtiyaç sahibi belirlenen ailelere Ramazan Ayı boyunca gıda kolisi yardımı yapılıyor ve yapmaya devam ediliyor.

Şimdiye kadar 200 Koli yardım yaptıklarını belirtti. 


Malatya Alperen Ocakları İl Başkanlığı tarafından belirlenen ailelere Ramazan Ayı boyunca gıda kolisi yardımı yapmaya devam ediyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Malatya Alperen Ocakları İl Başkanı Süleyman SOLMAZGÜL,

şahsım ve temsil ettiğim camiamız adına; Yürüttüğümüz ramzan yardım kampanyamıza maddi ve manevi katkılarını esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet ÇAKIR’A ve Battalgazi Belediye Başkanımız Sayın Selahattin GÜRKAN’A  Şahsım ve camiam adina teşekkür ediyorum. ilaveten duyarlı hayr sever İş adamlarımıza, gönüllü sivil toplum teşekküllerine,  vatandaşlarımıza  ve bu konuda sorumluluk alan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi. Rabbül Alemin Emeklerimizi Aziz Kılsın İnşallah dedi. 


Solmazgül, “Talepte bulunduğumuz  belediyemiz iştirakleri ve bazı kurumlar destek taleplerimizi geri çevirmeleri adeta bizlere destek olmaktan imtina eden bir tutum içinde olmalarını hayretle karşıladıklarını.. bu durumu da değerli siz kamuoyunun takdirine sunuyorum dedi.”


Solmazgül, “YAPTIĞIMIZ HER AMELİN GAYESİ ALLAH’IN RIZASI İÇİNDİR. YARDIMLAŞMA KONUSUNDA, KARDEŞLİK BAĞINDAN UZAKLAŞTIRAN VE FİTNE’YE SEBEP OLAN BENİM CEMAATİM, BENİM TARİKATIM, BENİM PARTİLİM, AYRIMI YAPMADAN HİÇ KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEDEN”, sadece ramazan ayında değil diğer normal zamanlarda da yardıma ihtiyacı olan ailelerimize yardımlarımız devam edecektir dedi…


MALATYA ALPEREN OCAKLARI EĞİTİM, KÜLTÜR VE DAYANIŞMA VAKFI İL BAŞKANLIĞI

http://www.malatyabeydagi.com/haber/2282/alperenlerden-gida-kolisi-yardimi.html

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın