29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Arguvan Belediyesi THM Korosu 3 Haziran’da Sahne Alacak

Arguvan Belediyesi THM Korosu 3 Haziran’da Sahne Alacak

Arguvan Belediyesi Kültür ve Sanat etkinlikleri Arguvan Belediyesinin Türk Halk Müziği Korusu ile Volkan Cezairli’nin şefliğinde icra edeceği konser ile devam ediyor.

Arguvan Belediyesi’nin 2016 Kültür ve Sanat’ etkinlikleri kapsamında düzenlenecek konser için 5 aydır hazırlanan Arguvan Belediyesinin Türk Halk Müziği Korusu, ilk sınav için Arguvan Çok Programlı Anadolu Lisesinde sahne alıyor.

Müzik Öğretmeni Volkan Cezairli’nin şefliğinde 03 Haziran Cuma günü Arguvan Lisesinin Konferans Salonunda düzenlenecek olan konser saat 20.00’da başlayacak.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ise yaptığı açıklamada “Arguvan Belediyesi olarak kültür ve sanatın Arguvan için olmazsa olmazlarından olduğu bilinci ile çalışmalarımıza devam ederek Arguvan Belediyesi Türk Halk Müziği Korosunu faaliyete geçirdik. Yaklaşık 5 aydır çalışmalarına devam eden ekibimiz, Arguvan’da 3 Haziran Cuma günü saat 20.00’da sahne alacak. Tüm Halkımızı bu güzel birlikteliğe davet ediyorum” dedi.

Şubat ayında kurulan ve ilk konser için tüm hazırlıklarını tamamlayan, 18 kişilik ekipten oluşan Arguvan Belediyesinin Türk Halk Müziği Korusu, bir birinden güzel eserleri icra edecek.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın