29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Büyükelçiler Malatya Entegre Çevre Projesi’nde incelemelerde bulundular.

Büyükelçiler Malatya Entegre Çevre Projesi’nde incelemelerde bulundular.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin projeleri dünya genelinde ilgi görüyor

BÜYÜKELÇİLER ENTEGRE ÇEVRE PROJESİNİ İNCELEDİ

Çevreci yatırımlarda Türkiye’nin önde gelen Belediyelerinden birisi olan Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin bu alandaki yatırımları yabancı ülkeler tarafından da dikkat çekiyor.

11. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri Makine Hayvancılık ve Gıda Fuarı’na katılmak amacıyla Malatya’ya gelen Lübnan Büyükelçisi Mansour Abdallh ile Moritanya İslam Cumhuriyeti Büyükelçisi Dhehbi Dhehbi Büyükşehir Belediyesi Malatya Entegre Çevre Projesi’nde incelemelerde bulundular.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Lübnan Büyükelçisi Mansour Abdallh ile Moritanya İslam Cumhuriyeti Büyükelçisi Dhehbi Dhehbi’nin Malatya Entegre Çevre Projesi’ni yerinde görerek, bilgi edinme talepleri üzerine; büyükelçiler Katı Atık Sahası’na götürülerek, yerinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Projeye ilgi duyuyoruz

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Alican Bozkurt’un yanı sıra ilgili şube müdür ve teknik personellerin de katıldığı inceleme sırasında, Katı Atık Sahası’nda büyükelçilere proje ile ilgili brifing verildi.

Lübnan Büyükelçisi Mansour Abdallh ile Moritanya İslam Cumhuriyeti Büyükelçisi Dhehbi Dhehbi, Malatya Entegre Çevre Projesi’ni bildiklerini ve ilgi duyduklarını belirterek, proje ile ilgili detaylı bilgiler alırken, memnuniyetlerini de dile getirdiler.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın