19.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

ÇAKIR, KUYUMCULAR ÇARŞISINI ZİYARET ETTİ

ÇAKIR, KUYUMCULAR ÇARŞISINI ZİYARET ETTİ
“MEDARI İFTİHARIMIZSINIZ”
Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, Malatya’nın 5 yıllık süreçte büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadığını kaydetti.
30 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdüren Çakır, AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve partililerle birlikte Kuyumcular Çarşısı esnafını ziyaret etti.
Esnafların yoğun ilgisi altında ziyaretlerde bulunan Çakır, kendisine iletilen sorun ve istekleri de dinledi. Esnaflarla çay için uzun süre sohbet eden Çakır, esnaflara belediyenin çalışmalarından memnun olup, olmadıklarını da sordu.
Çakır, Malatya’nın kalkınması ve gelişmesi adına yoğun tempoda çalıştıklarını söyledi. Malatya’da geride kalan 5 yıllık süreçte önemli çalışmalar yaptıklarını ifade eden Çakır, Malatya’da kalkınma hareketini başlattıklarını kaydetti.
“MALATYA’NIN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRDİNİZ”
Esnaflar, Çakır’a yoğun bir ilgi gösterdi. Çakır’la fotoğraf çektiren esnaflar, “Medarı iftiharımızsınız. Sizin Allah’ınıza kurban. Bu çarşımızı çok güzel yaptınız. Ellerinize sağlık. Malatya’nın çehresini değiştirdiniz. Başbakanımızın ve sizlerin her zaman destekçiniz olacağız” dediler.
  Malatya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Tekin Alptekin, Çakır’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. 
http://www.malatyabeydagi.com/haber/1986/medari-iftiharimizsiniz.html

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın