29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Efsane Geri Döndü! Prison Break’in 5. Sezonundan İlk Fragman Geldi!

Efsane Geri Döndü! Prison Break’in 5. Sezonundan İlk Fragman Geldi!

Dünya dizi tarihinin en iyilerinden biri olarak gösterilen Prison Break 2005 yılında yayın hayatına başlamış ve son sezonu 4.sezonun yayınlanmasıyla 2009’da ekranlara veda etmişti. Ayrıca Star TV‘de birkaç sezon Büyük Kaçış adı altında yayınlanmıştı.

Yaklaşık 1 yıl önce Prison Break’in 5.sezonunun çekileceğini öğrenmiştik. Dizinin sevenlerini harekete geçiren bu adım gözleri yeniden Prison Break’a dikti. Birkaç ay önce de çekimlerine başlanan dizinin 5. sezonundan ilk fragman nihayet geldi.

Dizinin kadrosunda hala eski topraklar bulunuyor. Yeniden hatırlatmak gerekirsek, Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies, Robert Knepper, Amaury Nolasco, Paul Adelstein… Eski toprakların dışında da birçok isim kadroya katıldı: Inbar Lavi, Rick Yune, Augustus Prew, Amin El Gamal…

Artık sözü daha fazla uzatmadan aylardır beklediğimiz fragmana gelmek istiyorum. 

Fragmandan bakılacak olursa Prison Break çizgisinin değişmediği harika bir sezon olacak gibi gözüküyor. 1. Sezondan iyi olamayacağı aşikar ancak diğer sezonların arkasında kesinlikle kalmayacaktır. Prison Break’ı televizyon ekranlarında Şubat-Mart gibi görebileceğiz. (Yayıncı kuruluş ABD’de FOX, açıkçası Fox Türkiye aynı anda altyazılı şekilde yayınlasa Türkiye’de reyting patlaması olur.) 

Son olarak hala Prison Break’ı izlemediyseniz, tüm işlerinizi bırakarak hemen izlemenizi şiddetle öneriyorum. 5. Sezona kadar diziyi birkaç kez bile bitirebilirsiniz. 
999 TL’ye Saf Android Deneyimi General Mobile 5 Plus İncelemesi Videomuzu İzlemek İçin Buraya Tıklayın!

KAYNAK : http://www.webtekno.com/sinema/prison-break-in-5-sezonundan-ilk-fragman-geldi-h17106.html

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın