28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

HÜDA-PAR Malatya İl Teşkilatı ABBD’yi Ziyaret Etti

HÜDA-PAR Malatya İl Teşkilatı ABBD’yi Ziyaret Etti

Hür Dava Partisi'nin Malatya İl  Başkanı Orhan Dikgöz ve İl Teşkilatı, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret etti.

Ziyaret dolayısı ile bir konuşma yapan, HÜDA-PAR Malatya İl Başkanı Orhan Dikgöz ; İl Teşkilatımız  STK ve Basın Kuruluşlarını ziyaretleri kapsamında bugün ilk olarak Anadolu Basın Birliği Malatya şubesine ziyaret düzenlendik. Amacımız ortak paydamız olan Malatya ve Türkiye’de ki gelişmeleri paylaşmaktır. Biz  Hür Dava Partisi  olarak amacımız ülkemizdeki birlik ve beraberliğin kardeşliğin ve barışın sağlanması için elimizden gelen gayreti sizlerle birlikte paylaşmak ve kamuoyuna anlatmaktır.

Başkan Orhan ; daha sonra Anadolu Basın Birliği ile 16 Nisan’da yapılan Referandum sürecini ve sonucunu değerlendirerek Referandum ’un İlimize , Ülkemize ve Tüm İslam Dünyasına Hayırlar getirmesini diliyorum.

HÜDA-PAR Malatya İl Başkanı Orhan Dikgöz, Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ İle Yönetim kuruluna bizleri sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı kendilerine Şahsım ve Teşkilatım adına teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ise yaptığı açıklamada , HÜDA-PAR Malatya İl Teşkilatına ve Partinize Siyasi hayatlarında başarılar diliyorum. Bizler basın olarak HÜDA-PAR’ın özellikle Doğu ve Güneydoğu’da ne zor şartlar altında siyaset yaptığını yakinen biliyoruz. HÜDA-PAR Bölgede Barış ve Kardeşliğinin teminatıdır. Ben ve Yönetim Kurulum adına Şahsınızda size ve tüm HÜDA-PAR ailesine başarılar diliyorum dedi.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın