28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

İstanbul’da Yaşayan Malatya Gençliği Sahada Buluştu.

İstanbul’da Yaşayan Malatya Gençliği Sahada Buluştu.

Malatya Gençliği Sahada Buluştu

İstanbul'da Yaşayan Malatya Gençliği Sahada Buluştu.

Malatya ruhunu daima sıcak tutmak için MASTÖB , MİAD ve Yeni Malatyaspor'un yöneticilerinin ve gençliğinin bir araya geldiği futbol şöleni düzenlendi.

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Genel Başkanı ve Yeni Malatyaspor Klüp Başkanı Adil Gevrek'in öncülüğünde düzenlenen halı saha futbol müsabakası yoğun bir katılımla düzenlendi.

 Özelikle İstanbul'da yaşayan Malatya'lı genç kuşağın bir araya geldiği kardeşlik müsabakasında organizasyona katılanlar Malatya'nın birlik ve beraberliğini her ortamda gösterdiklerini belirttiler.

Organizasyona katılan MASTÖB VE GENÇMASTÖB Yönetim Kurulu ve Üyeleri  MİAD Yönetim Kurulu ve Üyeleri ayrıca İstanbul'da yaşayan Malatya'lılar bundan sonrada sürekli böyle organizasyonlarda daha geniş katılımla bir araya geleceklerini söylediler.

GENÇMASTÖB Teşkilat Başkanı Kubilay Akpolat organizasyonla ilgili şunları söyledi ;  MASTÖB Gençlik Kolları Başkanımız gençliğimizin abisi Bilal ELMAS'a Gençliğe verdiği önem ile ön planda her daim bulunan başkanımız Adil GEVREK'e ve MİAD Yönetim kurulu ve gençliğine gönülden teşekkür ediyorum. Böyle bir organizasyonda biz İstanbul'da yaşayan gençleri bir araya getirdiği için. İnşallah bundan sonrada sık sık biz Malatya gençliği çeşitli organizasyonlarla bir araya geliriz. Bizi bur da bir araya getiren ve organizasyonda emeği geçen herkese tek tek teşekkür ediyorum dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın