28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Kıymet Bali ; Çini ve Seramik Sanatı Bizim İşimiz

Kıymet Bali ; Çini ve Seramik Sanatı Bizim İşimiz

Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi Çini ve Seramik Öğretmeni Kıymet Bali , Kurs Merkezimizde her yaştan bay bayan kursiyerlerin kurslara katılabileceğini belirtti.

Yaklaşık 5 yıldır Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezinde çini ve seramik öğretmenliği yapmakta olan Kıymet Bali  yaptığı açıklamada ;  her yaş grubundan öğrencilerinin olduğunu ,bunun yanı sıra engelli ve denetim serbestliğinden de öğrencilerle çalıştığını ifade ederek , yeni projeler hazırladıklarını ve bu projelerle de öğrenci aldıklarını belirtti.

İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Seramik Bölümü mezunu olan Kıymet Bali , 2013 yılında SODES Projesi ve 2014 yılı itibari ile de İŞ – KUR  projesiyle devam ettiklerini söyledi.

Çini ve Seramik dersinin yanı sıra duvar süsleme sanatını da icra ettiklerini  açıklayan Bali ,  Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi binasında ekibiyle birlikte birçok çalışmaya imza attıklarını  ve bunun yanı sıra bazı kardeş okullarının da duvar süslemesini yaptıklarını söyleyerek , Ekip Hocaları  arasında Mustafa Olçum, Serkan Teşdoğ ve Büşra Gölçek yer aldığını belirtti.

Ayrıca Hocalarımızla birlikte yürüttüğümüz çalışmalarda  İşyerlerine, kişiye özel isimli tabak ,fincan, duvar süslemesi , çömlek seramik çalışmalarını  sipariş verebileceklerini  söyleyen Kıymet Bali ,  sipariş vermek isteyen hemşerilerimizin  Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezinde yetkili hocalara başvurarak sipariş verebileceklerini belirtti.

Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi Müdürü Lütfi Hangün ve Müdür Yardımcılarının  ,  duvar süslemesi olsun, çini ve seramik alanında birçok kursa destek olduklarını ve tüm kurs öğretmenlerine her türlü desteği vererek bu projelerin ortaya çıkmasına vesile olmuşlardır. Desteklerinden dolayı şahsım ve diğer hocalarım adına Müdürümüz Lütfi Hangün ve ekibine çok teşekkür ediyorum.

Son olarak Kıymet Bali kurslarının ücretsiz olduğunu her yaştan kadın yada erkeklerin bu kurslara Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezine başvurarak katılabileceklerini beyan etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın