28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Malatya’da AK Parti’den referandum çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

Malatya’da AK Parti’den referandum çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

“Laf üstüne laf değil, iş üstüne iş koyma zamanı”

  Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Milletimizin gücüyle büyük Türkiye'yi kuracağız. Kararımız net oyumuz evet, laf üstüne laf koyma zamanı değil, iş üstüne iş koyma zamanı” dedi.

  AK Parti İl Teşkilatı, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek olan referandum kapsamında Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin de katılımıyla aralıksız olarak mahalle toplantılarını sürdürüyor.

  Bakan Tüfenkci,  AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Yeşilyurt İlçe Başkanı Hacı Uğur Polat’ın da bulunduğu bir ekiple Özal Mahallesini ziyaret etti.   

  Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder ise 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması kapsamında Battalgazi ilçesine bağlı Çatyol ve Kültür Mahallelerini ziyaret etti.

  Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Yeşilyurt ilçesine bağlı Özal Mahallesi sakinleri tarafından ellerinde Türk bayrakları ve evet yazılı bayraklarla büyük bir coşkuyla karşılandı.

  Mahalle toplantısında konuşan Yeşilyurt İlçe Başkanı Hacı Uğur Polat, 16 Nisan'da iradenin sandığa en güçlü şekilde yansıması gerektiğini vurguladı.

  Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 16 Nisan'la birlikte darbe zihniyetine bir çizgi çekileceğini belirterek, vesayet sisteminin ortadan kalkacağını ve daha güçlü bir Türkiye'nin meydana geleceğini kaydetti.

  AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı da 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan referandumun Türkiye için büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, "16 Nisanla birlikte parlamenter sistemden Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçeceğiz. AK Parti'yle birlikte hiçbir şey 2002'den önce ki gibi olmadı, olmayacakta. Bugüne kadar nasıl ülkemiz için çalıştıysak bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

 

“16 NİSAN TÜRKİYE’NİN BÜYÜME MESELESİDİR”

  Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 16 Nisan’ın Türkiye’nin büyüme meselesi olduğunu ifade ederek, "Biz istikrar, güven, istikbal, istiklal, aş, iş diyoruz. Bunlar için sizde 16 Nisan'da 'evet'  demelisiniz. ‘Hayır’ cephesine bir bakın FETÖ'sü, kandili, PKK'sı, DEAŞ’ı, DHKP-C'si, Almanya'sı, Hollanda'sı, İsviçre'si hayır cephesinde her şey ortada artık sahları belli etme zamanı. Dünya'ya baktığınızda sanki seçim Almanya'da, Hollanda'da, İsviçre'de oluyor. Onlara ne oluyor? Terör örgütlerini anladık ancak Avrupa'ya ne oluyor?  Biz sistemi değiştirip demokrasiye sahip çıkıyoruz. Onlara en güzel cevabı 16 Nisan'da vereceğiz. 16 Nisan'dan sonra tek patron millet olsun istiyoruz. 16 Nisan'da bu sistem değişirse Türkiye Dünya'yla rekabet edecek noktaya gelecek. Bu mesele Türkiye'nin büyüme meselesidir. Milletimizin gücüyle büyük Türkiye'yi kuracağız. Kararımız net oyumuz evet, laf üstüne laf koyma zamanı değil, iş üstüne iş koyma zamanı” diye konuştu.

 

“16 NİSAN İSTİSMARLARIN ÖNÜNE GEÇECEK”

  Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması kapsamında Battalgazi ilçesine bağlı Çatyol ve Kültür Mahallelerini ziyaret etti.

  16 Nisan'da yapılacak olan halk oylamasında evet'in çıkmasına Türkiye'nin ihtiyacı olduğunu belirten AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder, "Eski yönetim sistemiyle bir yere kadar gelindi ancak bundan sonra ilerlenmiyor. Sizler bizi kim idare edecekse yüzde ellinin üzerinde oy vererek onu seçeceğiz ve beş yıl onun yönetiminde olacağız" ifadelerini kullandı.

  Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise “16 Nisanla birlikte istismarların önüne geçeceğiz. Kucaklayıcı, bütünleştirici, birleştirici bir toplum olacak. Ana muhalefet partisi lideri dahi artık kucaklayıcı bir dil konuşuyor. Bugüne kadar 11 seçim geçirdik bu 12. seçimde de Malatyalılar kendine yakışanı yapacak. Elimizi vicdanımıza koyarak sandıklara gideceğiz" şeklinde konuştu. 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın