28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Maldia Restaurant Eşsiz Mekan

Maldia Restaurant Eşsiz Mekan

Malatya nin eşsiz manzarası eşliğinde ailenizle birlikte gönül rahatlığı ile gidilebilecek yep yeni bir bir mekan keşfedildi bugünlerde

Toki is merkezinde maldia restaurant…

Turizm Bakanlığının onayından 5 yıldızlı otel restaurantlarinin bir örneği olan maldia restaurant zengin menüsü ile malatya da yeni bir soluk olmaya hızla adım atıyor.
Özellikle son günlerde malatya nin Büyükşehir e ilk adımı denilebilecek hizmet sektörünün çıtasını oldukça yükseltecek ızgara çeşitlerinin yani sıra alkollü ve alkolsüz içeceklerin malatya manzarası ile buluşacak tek adresi olmaya tek aday mekan malatya nin ciddi anlamda eksiğini kapatmak için atılan bir adım.
Goruslerini aldigimiz işletme sahibi gökhan Pektaş: malatya da turizm konusunda uzun yıllardır ciddi bir yatırım bulunmuyordu bu eksikliği 10 yıldan fazla olan deneyimimiz ve şehrin mükemmel manzarası ile buluşturduk. Malumunuz malatya dışardan her sektör ve is grubundan gerek geçici gerekse yerleşik göç almakta bazı noktalarda şehir dışından gelen misafirlerimiz için her noktasını düşündüğümüz pozitif bir mekan elde etmek istedik.
http://beydagihaberajansi.com/haber-7431-malatya_manzarali_essiz_bir_mekan_.html

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın