28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

MHP M.Vekili Adayı Ömer Ekiciye Siyaset Üstü Karşılama

MHP M.Vekili Adayı Ömer Ekiciye Siyaset Üstü Karşılama

Ankara da Aday toplantısı sonrası yüzlerce araçlık konvoyla karşılanan Ömer Ekici’ye destek çığ gibi büyüyor, normal siyasetçi gibi selam verip çıkmıyor vatandaş hiç bir siyasetçiye bu kadar yakın ilgi göstermemişti. Özü sözü bir olan , yılların siyasetçisi olmasına rağmen adı hiç bir şaibeye karışmayan, Malatya sevdalısı Ekici her gittiği yerde ilgi ve alakayla karşılanıyor beraberinde kalabalık olmasına rağmen mütevazı bir şekilde vatandaşı ziyaret eden Ekici’nin Moralinin yüksek olduğu yüzünde belli oluyor.

Diğer siyasi parti adayları için söylenen sözlere de ben sizden biriyim seçim sonrası da Kışla caddesinde ki büromuz hep açık olacak seçilip Malatya’yı unutanlarda olmayacağız. Malatya ve Malatya’ için elimde geleni yapacağıma size söz veriyorum dedi. Akçadağ’a Bakan olduktan sonra gitmeyen Sayın Tüfenkçi ne değişti de Akçadağ için seferber oldunuz. 1 hafta da 3 defa ziyaret edilen Akçadağ’lı 7 haziranda kendi evladımıza sahip çıkmadık ama 24 haziran da listelerde tek aday olan Ekici’nin yanındayız diyor.

Akçadağ insanını sadece oy olarak gören siyasilere sandikta cevabı vereceğiz Ilçenin içinde çamur da yürünmüyor Akçadağ’a hizmet yapmayan ve gelmeye yüzü olamayan Ahmet Çakır ve Öznur Çalık bakanı gönderiyorlar ama değil bakan başbakan da gelse tavrımız net Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan Milletvekilliğinde MHP ye oyumuzu vereceğiz yeter artik Nurettin Şahin, Taha özhan bir gün akçadağa adım atmadılar Çakır ve Çalık’ın olduğu listeye oy vermeyiz diyen Akçadağlılar 24 haziran hesaplaşma günü diyorlar..

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın