28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

MHP’nin Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı Ankara Spor Salonu’nun da yapıldı.

MHP’nin Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı Ankara Spor Salonu’nun da yapıldı.

Malatya Milletvekili Adaylarının da hazır bulunduğu toplantıya Malatya Ülkü Ocakları’da 2 otobüs ile Malatya’dan yola çıkarak katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı (MHP) Lideri Devlet Bahçeli’nin konuşması ile başlayan Toplantı sonrası Milletvekili Adayları tanıtıldı

Toplantıya ilişkin olarak açıklama yapan Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanı Emrah Yılan Toplantının bir şölen havasında geçtiğini belirtti.

Başka Yılan MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin seçim beyannamesi hakkında bilgi verdi. ” Tecavüzcüler, kadın katilleri hariç olmak üzere kader mahkumlarına af çıkarılması. Ekonominin ihtiyacı olan alanlarda hızla reform. AVM yasasının yeniden düzenlenmesi, esnafı yok eden AVM’lerle ilgili tedbir alınması. Çıraklık sürelerinin emeklilik sürelerine sayılması. Şoför esnafımıza yıpranma hakkı temin edilmesi. Çiftçilerin kullandığı mazot üzerindeki vergilerin kaldırılması. Gençlerimizin iş bulana kadar sağlık sigortasından faydalanması. Üniversite sınavının kaldırılması. Askerlik süresinin prim ödemeksizin emeklilik süresine sayılması. Kadına şiddet ve çocuk istismarının önlenmesi, cezaların artması, davalarda zaman aşımının kaldırılması. Asgari ücretten vergi alınmaması. Taşeron işçiler, 4B’li çalışanların kadroya alınması. Kadınlara sigortalılık öncesi doğumlar için borçlanma hakkı tanınması ve asgari ücretin vergiden muaf tutulması”

Başkan Yılan “Toplumun her kesimini kucaklayan beyannamenin Vatana, Millete hayırlı olmasını dileyerek bundan önceki süreçte olduğu gibi bundan sonraki süreçte de biz Ülkücüler ülke sevdasından vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak adına tamam demeden gece gündüz çalışarak ilkelerimizden ödün vermeden devamlı ilerlemektedir. MHP dün olduğu gibi bugünde hatta yarında güzel ülkemizin sigortası olmaya DEVAM edecektir” dedi
ir” dedi

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın