28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

MİAD’dan Kızılay’a Gezici Aş Evi Aracı Bağışı  

MİAD’dan Kızılay’a Gezici Aş Evi Aracı Bağışı  

Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD)’ın gelenekselleşen iftarında açılış konuşmasını yapan MİAD Başkanı Yunus Akdaş,  MİAD’ın Malatya için pek çok projeyi hayata geçirmek için çalıştığını söyleyerek Kızılay Malatya Şube Başkanlığı’na bağışlanacak Gezici aş evi aracı projesi hakkında bilgi verdi . Kızılay tarafından Malatya ilinde kurulması planlanan Lojistik Üs ve Prefabrike yapı fabrikasına Malatya’lı iş adamları olarak desteklerini ilettiler. 

Gümrük Ve Ticaret Bakanı Bülent TÜFENKÇİ;

Kendisi de hemşehrimiz olan Dr. Kerem KINIK’ın Kızılay Genel Başkanlığı’na gelişinin ardından hızlı bir büyüme gerçekleştirdiğini, Türkiye’nin gururu bir kurum olma yolunca hızla ilerlediğini, MİAD gibi kurumların da destekleri ile Kızılay’ın dünyanın her bir köşesine Türkiye’yi temsilen ulaşmaya devam edeceğini, MİAD’ın gezici aş evi projesi ile kente de çok önemli bir açığı da kapatacağını belirterek Kızılay’a desteklerin devamını dilediğini iletti. 

Kendisi de Malatya’lı olan Kızılay Genel Başkanı Dr Kerem KINIK ise konuşmasında; MİAD Başkanımız Malatya’nın 1980’den beri çözülemeyen bir meselesini bize yüklemiş oldu, inşallah Cenabı Hak bizleri mahçup etmesin.  Lojstik depo ve prefabrike yapı fabrikası ile 1000 den fazla işçi istihdam etmek istediklerini ve Vagon Fabrikası konusunda çalışmalar olumlu giderse bunu da gerçekleştirmek için Kızılay adına gerekli tüm çalışmaları yapacaklarını belirterek hayırda yarışan Malatya’lıları bir arada görmekten mutlu olduğunu belirtti. Sayın Cumhurbakanı’mızın istihdam seferberliği çağrısını Kızılay olarak desteklediklerini ileten KINIK bu bağlamda Vagon Fabrikası alanı ile ilgili çalışmalarının da Malatya için çok büyük bir adım olacağını belirterek MİAD ve üyelerine Malatya Şube Bakanlığı adına destekleri sebebi ile şükranlarını iletti. 

Ardından gezci aşevi aracı protokolü Gümrük Ve Ticaret Bakanı Bülent TÜFENKÇİ, Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr. Kerem KINIK ve MİAD Başkanı Yunus AKDAŞ tarafından  imza altına alınarak resmiyete döküldü. 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın