29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

REİS BEKARLIGA VEDA ETTİ

REİS BEKARLIGA VEDA ETTİ
Malatya Ülkü Ocakları bir önceki reisi Avukat Muhammed Afşin Arıkan Emine (Tokmak) Arıkan ile dünya evine girdi.
Yoğun katılımın olduğu Reisin düğünü Reyyan’da yapıldı. Mehteran eşliğinde salona giren Muhammed Afşin-Emine Arıkan çifti alkışlar arasında yerini aldıktan sonra salında yapılan Mehteran gösterisi yapıldı.
Mehtaranın “Neslin deden, ceddin baban-Çırpınırdın Karedeniz” gibi eserlerine salon hep bir ağızdan eşlik etti. Fahrettin Kaya’nın ilahileri ve okuduğu mevlid-i şerifi sonrasında Gülhan Halilığlu ile İbrahim Uzunoğlu’nın konuşmaları vardı.
Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Adem Özbay, MHP il başkanı Av. Arif Yıldız, bir öcceki dönem başkanı Ömer Ekici, MHP Milletvekili adayı Saime Palancıoğlu, MHP Battalgazi ilçe başkanı Mehmet Ali Kaya, Ülkü Ocağı Başkanı Muzaffer Kataca, bir önceki ülkü ocağı başkanları Oğuz Göksel Tutlu, İbrahim Güzel, Avukat Necati Karabay, MHP yöneticiliğinde yer alan isimler Cemal Avcu, Elazığ Bir önceki dönem Ülkü Ocağı başkanı, Gazeteci Ali Aladağ, çok sayıda üst düzey bürokrat, siyasetçi , Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Avukatlar ve kalabalık bir topluluk yer aldı.
Reisin düğünü gec saatlere kadar süredü.
www.malatyaolay.com ailesi olarak Muhammed Afşin Aeıkan-Emine Arıkan çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
Fotoğraflar:
Turgay Simavi

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın