28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Saatte 500 ton malzeme çıkarma kapasitesine sahip

Saatte 500 ton malzeme çıkarma kapasitesine sahip

BÜYÜKŞEHİR MOBİL ELEK VE SİLİNDİR MAKİNESİ ALDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarının daha sağlıklı, hızlı ve ekonomik bir şekilde yapılabilmesi için mobil elek makinesi ile silindir satın aldı.

Kent genelinde yol hizmetleri noktasında önemli çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi bu hizmetlerin yanında malzeme üretimi de yapıyor. Daha kaliteli malzeme üretimine katkı sağlayacak yeni iş makinesi önemli bir eksikliği giderecek.

Malatya Büyükşehir Belediyesinin daha önceden aldığı mobil konkasörlerin ürettiği malzemeden yeni elek sayesinde 3 değişik malzeme çıkarılabilecek. 38 ton ağırlığındaki iş makinesi Büyükşehir Belediyesinin taş ocaklarında ve kırsal bölgelerde seyyar olarak kullanılacak. Asfalt malzeme üretimi ve asfalt öncesi temel malzemenin üretilip ayrıştırılmasında kolaylık sağlayan makine zamandan ve nakliye giderlerinden de tasarruf sağlayacak.

Saatte 500 ton malzeme çıkarabilme kapasitesine sahip mobil elek özellikle ilçe yollarının yapılmasında Büyükşehir Belediyesinin işini kolaylaştıracak. Bu makinenin yanı sıra araç parkına bir de silindir eklendi. 9.5 tonluk çift çelik bandajlı silindir her türlü donamına sahip.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın