28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Türkiye , Bakan Tüfenkçi’yi Çok Sevdi

Türkiye , Bakan Tüfenkçi’yi Çok Sevdi

Bakan Tüfenkçi’nin bakanlığı açıklandığında, Malatya ve bizler hepimiz çok sevindik. Malatya’mız yıllar sonra  ilk defa hasretini ve özlemini çektiği bakanlığına kavuştu, özellikle Bülent Tüfenkçi’ye bakanlık verilmesini çok önemsememiz, Bülent Tüfenkçi beyin içimizden biri olması il başkanlığı ve milletvekilliğinde ,mütevaziliğin ’den hiçbir taviz vermemesi her kesime eşit ve alçak gönüllü oluşu verilen bakanlık görevinin ,sayın hükümet büyüklerimizin ve Cumhurbaşkanımızın  Malatya halkına hediyesi ve verdikleri oy desteğine karşı verilmiş güzel bir cevap olarak yorumlandı.

Türkiye iş dünyası ve Malatyalılar bakan Tüfenkçi’ye çok sevdi ve bağrına bastı.Sayın Tüfenkçi’de bunun Ak Parti kurucuları ve yetkililerinin bu makamı Malatya’ya ve Malatyalılara verildiğinin bilincinde olarak o koltuğa oturdu kimseye tepeden bakmadı havaya girmedi  boş şeylerle uğraşmadı Hizmet ve görev bilinciyle görevini yapma gayretinde …

Bakanımızı yine kabinede görmek arzusundayız. Eğer yine görev verilirse Bülent Tüfekçi’ye  Ak Parti Genel  Başkanına minnettar olacağız .

Turgay SİMAVİ (www.beydagihaberajansi.com)

tufenkci_malatya_beydagihaber

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın