29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Türkiye, Malatya Ve Yeşilyurt Daha da Büyüyecek Ve Gelişecek

Türkiye, Malatya Ve Yeşilyurt Daha da Büyüyecek Ve Gelişecek

Bakan Tüfenkci, “Türkiye, Malatya Ve Yeşilyurt Daha da Büyüyecek Ve Gelişecek”

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “ Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle beraber artık Yeşiltepe’mizde, Eski Çırmıktı’mızda, Topsöğüt’ümüzde, Şahnahan’ımızda kalkınsın, değişsin, dönüşsün istiyoruz. Türkiye’nin artık 11 bin dolarlardan 25 bin dolarları yakalaması içten bile değil.” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın ev sahipliğinde gerçekleşen AK Parti İl ve İlçe Teşkilatları ve Muhtarlarla İstişare Toplantısına Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AK Parti Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri, TSO Başkanı H.Hüseyin Erkoç, MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Hüseyin Kalan, Muhtar Dernek Başkanları ile Yeşilyurt İlçesindeki 82 mahalle muhtarı katıldı.

“SAHADAKİ SİNERJİYİ ARTIRAN BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜRLER”

İstişare toplantısının açılış konuşmasını yapan AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya, “Türkiye’nin kaderini değiştirecek halk oylamasına 20 gün gibi kısa bir zaman kala sahadaki tüm teşkilat mensuplarımızı ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerimizi bir araya getirerek sahadaki sinerjiyi artıran, aramızdaki birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirdiği için Yeşilyurt Belediye başkanımız Hacı Uğur Polat’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti iktidarları döneminde yapılan hizmetlerin katlanarak devam etmesini sağlayacaklarını dile getiren Yalçınkaya, 16 Nisan referandumunun önemine değinerek, “Türkiye’de sivil ve vatandaşın talebiyle bir anayasa gerçekleşmedi. Yaptığımız değişiklik bütünüyle milli, hiçbir yerden ithal edilmemiş, örneklenmemiş, Türkiye’nin geçmiş deneyimlerini bir araya getiren, sorunlarını masaya koyup, çözüm üreten bir yaklaşım” şeklinde konuştu.

 

POLAT, “ BÜTÜN ŞER ODAKLARINA RAĞMEN ÜLKEMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise İstişare Toplantısını onurlandıran Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi başta olmak üzere katılım gösteren herkese teşekkürlerini sundu.

Milletin 16 Nisan’da muhtar, belediye başkanı ya da milletvekili seçmeyeceğini, kendi geleceğini oylayacağını ifade eden Belediye Başkanı Polat, 16 Nisan'da iradenin sandığa en güçlü şekilde yansıması gerektiğini vurgularken, 16 Nisan’ın Türkiye için bir dönüm noktası olduğuna dikkat çekti.

 

Konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “ Rabbim birliğimizi ve beraberliğimiz daim eylesin, bu topraklar yüzyıllar boyunca birçok saldırıyla karşı karşıya kaldı. Bu toprakları bölmek ve parçalamak isteyen hainler hiç tükenmedi. Ancak bu aziz milletimizin birlik ve beraberliği karşısında hainler belki kısa bir süre başarılı gibi görünseler de sonuçta tarihin çöplerine atıldılar. Bu milletin yiğit evlatları tarihe kahramanlar olarak geçmiştir.Cenab-ı Allah ülkemiz üzerine oyunlar oynayan tüm iç ve dış mihrakların gücünü kırsın, bizimde gücümüzü artırsın inşallah. 16 Nisan’da Bakan, Milletvekili, Belediye Başkanlığı veya muhtarlık seçimi olmayacak, bu seçim Ak Partinin seçimi de değil.16 Nisan’da bu aziz milletin önümüzdeki 50, 100, 150 yıllık yönetim sistemini belirleyecek, güçlü ve büyük Türkiye’nin oylamasını yapacağız. İşte bu açıdan bakıldığı zaman; içerdeki ve dışarıdaki bütün şer odakları hep birlikte birleşerek bu ülkenin karşısında durmak istiyorlar. Ancak asla başaramayacaklar. Hepimize çok büyük görevler düşüyor.Daha fazla çalışarak, 16 nisanda seçim sonuçlandığı ana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz.16 Nisan akşamı Malatya’dan Yeşilyurt’tan inşallah Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza çok güçlü bir destek göndermemiz lazım” dedi.

KAHTALI, “16 NİSAN’DA İNŞALLAH TÜRKİYE REKORU KIRACAĞIZ”

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ise 16 Nisan’da halkın sandığa kendi iradesini yansıtacağını ifade etti.

Türkiye üzerinde oynanan oyunları 16 Nisan’daki Anayasa Değişiklik Referandumuyla bozacaklarını ifade eden AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, “ Bugüne kadarki seçimlerde Malatya’mız her zaman AK Partinin arkasında ve destekçisi oldu. Türkiye sıralamasında ilk beşe girmemize vesile olan aziz hemşerilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Cumhurbaşkanımız Malatya’daki mitinginde “ Malatya’dan rekor bekliyorum” demişti, inşallah bu rekoru kıracağız ve Cumhurbaşkanımızı mahçup etmeyeceğiz. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları hep birlikte görüyoruz.Gezi olaylarıyla başladılar, 17-25 Hukuk darbesiyle devam ettiler ardından içerdeki işbirlikçileriyle birlikte başta FETÖ olmak üzere PKK, D-HKPC’si ve dışarıdaki ağababalarıyla birlikte Hollanda’sı, Almanya’sı, İsviçre’si ile hep birlikte ülkemiz üzerine planlar kurmaya başladılar.İnşallah 16 Nisan günü bizlerin o sağlam iradesiyle hep birlikte onların kurmuş oldukları oyunları nasıl bozacağımızı ve bu oyunları nasıl başlarına geçirebileceğimizi göstereceğiz.Bunun için Malatya’dan çok güçlü  ‘evet’ desteğinin çıkması gerekiyor. Malatya’nın kararı net, oyu evet.Bu güzel organizasyonu düzenleyen Yeşilyurt Belediye Başkanımıza ve İlçe Teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

ÇAKIR, “ MALATYA’DAN %80 ORANINDA EVET BEKLİYORUZ”

Türkiye’deki istikrarlı sürecin devamı için 16 Nisan’da yapılacak olan referandumun önemli olduğunu Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da, Türkiye’de AK Parti’yle birlikte her alanda büyük bir gelişme, büyüme ve değişme olduğunu belirtti.

Türkiye’nin birçok terör örgütüyle mücadele ederken, hem siyasi huzuru hem de istikrar ve güveni sağlandığını hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır, “ Yeşilyurt Belediyesini bu güzel organizasyondan dolayı tebrik ediyorum. Ülkemizde devam eden istikrarın, kalkınmanın inşallah 16 Nisan itibariyle kalıcı hale geleceği bir süreç yaşayacağız. Bu millet davasına, geleceğine, ülkesine nasıl sahip çıktıysa 16 Nisan’daki Halk Oylamasında da aynı birlik ve beraberlik içerisinde güçlü bir şekilde ‘evet’ diyecektir.  Türkiye son 15 yıldır büyük bir kalkınma atağına kalktı, birçok alanda reformlar yaptı, ekonomik başarıyı sağladı ve siyasi istikrarı yakaladı. Dünya, Avrupa ve Çin ekonomik kriz içerisindeyken Türkiye’de AK Parti ile birlikte ekonomi alanında büyük bir gelişme ve büyüme yakaladı. Bölgemizdeki farklı ülkelerde siyasi istikrarsızlık yaşanırken, iç savaşlar çıkarken Türkiye aynı şekilde içerde terör örgütleriyle mücadele ederken siyasi ve ekonomik istikrarı korumasını bilmiştir. Bunun nedeni; halkın iradesinden güç alan bir AK Parti kadrosu ve bu mücadeleye liderlik eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım’dır. Bu istikrarın devamı için, gelecek nesillerimiz ve çocuklarımız için 16 Nisan’dan itibaren artık kalıcı büyümenin başlangıcını yapmış olacağız.Malatya’dan %80 oranında bir destek bekliyoruz.Malatya’dan güçlü bir desteği Türkiye’ye yansıtmış olacağız” dedi.

MİLLETVEKİLİ ŞAHİN, “REJİM DEĞİL HÜKÜMET SİSTEMİNDEKİ TIKANIKLIĞI GİDERECEK BİR ÇALIŞMA”

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan referandumun diğer referandumlardan çok daha farklı olduğuna vurgu yaptı.

16 Nisan’da rejim değişikliğinin değil, hükümet sisteminde değişikliğe gidileceğini ifade eden Şahin, “Öncelikle İl ve İlçe Teşkilatımızın mensupları ve muhtarlarımızla bizleri bir araya getiren Yeşilyurt Belediye Başkanımıza özellikle teşekkürlerimi sunuyorum. 16 Nisan’da yapılacak Anayasa Değişikliği Referandumu için çok yoğun bir süreçten geçiyoruz. Biz ve bizden sonraki nesillerimizin insanca yaşama haklarının elde edilebilmesi için, onların bizim yaşamış olduğumuz sıkıntıları yaşamaması için yapılan ender düzenlemelerden bir tanesidir. Bunu her ne kadar başta ana muhalefet partisinin genel başkanı ve diğer marjinal gruplar çokta algılayamasalar bile ama milletimiz bu olayın gerçekten farkındadır. Kesinlikle ve kesinlikle bunun bir rejim değişikliği değil, kesinlikle hükümet sistemindeki tıkanıklıkların giderilmesi için yapılan bir çalışmadır” şeklinde konuştu.

BAKAN TÜFENKCİ, “ BÜTÜN SALDIRILARA RAĞMEN ÜLKEMİZİ BÜYÜTÜYORUZ”

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Biz terör örgütleriyle mücadele ederken, bir yandan PKK'sıyla, DEAŞ'ıyla, DHKP-C'siyle, FETÖ'süyle mücadele ederken bir yandan da Türkiye'yi büyütüyoruz. Ekonomiyi, ihracatı büyütüyoruz. Biz istiyoruz ki bir daha Türkiye'de enflasyonlar, koalisyonlar olmasın” dedi.

BAKAN TÜFENKCİ, “ HACI UĞUR POLAT BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜRLER

İstişare toplantısına katılanların büyük ilgisi altında konuşmasını gerçekleştiren Bakan Bülent Tüfenkci, “Yeşilyurt Belediye Başkanımıza ve ekibini bu güzel organizasyon için tebrik ediyorum. Türkiye’nin işini, aşını büyütmemiz, gençlerimize iş bulmamız gerekiyor. Bugünkü sistemle Türkiye’nin gelmiş olduğu nokta AK Parti’nin yakalamış olduğu istikrara, milletten aldığımız yetkiye ve güvene rağmen, kişi başına düşen milli gelir 11 bin dolay oysa biz istiyoruz ki Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle beraber artık Yeşiltepe’mizde, Eski Çırmıktı’mızda, Topsöğüt’ümüzde, Şahnahan’ımızda kalkınsın, değişsin, dönüşsün. Türkiye’nin artık 11 bin dolarlardan 25 bin dolarları yakalaması içten bile değil” ifadelerini kullandı.

BAKAN TÜFENKCİ, “ HAYIR DİYENLER İSTİKRARSIZLIK, ÇALKANTILI GÜNLER İSTİYOR”

Bakan Tüfenkci, darbeler ve muhtıralarla Türkiye’nin enerjisini, sermayesini mevcut sistemin heba ettiğini kaydederek, şunları söyledi: “Bu sistemden nemalananlar, memnun olanlar, eski Türkiye devam etsin diyenler ‘hayır’da birleşiyorlar. Hayır’da birleşenlere bir bakınız, ondan sonra niçin hayırda birleştiklerini sormak lazım. ‘Hayır’ diyenler, ‘Türkiye’nin geleceği için hayır’ dediklerini söylüyorlar. Peki, ona sormazlar mı eğer Türkiye, bu sistem bu şekilde devam etsin istiyorsa, üniversitelerdeki gençlerimiz mezun olduktan sonra iş bulamıyorlarsa, bu sistem geleceğimiz midir? Bu sistemi değiştirmek gerekmiyor mu?”diye konuştu.

BAKAN TÜFENKCİ, “TÜRKİYE DAHADA BÜYÜYECEK VE GELİŞECEK”

  AK Parti’nin Türkiye’yi her alanda üç kat büyüttüğünü dile getiren Bakan Tüfenkci, “Türkiye’ye yeni hastaneler kazandırdık. Eski devlet hastanesini hatırlıyorsunuz, şimdi yeni yapılan devlet hastanesini görüyorsunuz. Yanına yapılacak Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesini görüyorsunuz. Fizik Tedavi Merkezi’ni görüyorsunuz. Çevre yoluyla ilgili sizlerde, bizlerde muzdariptik aa bugün Allah’a hamdolsun hem kamulaştırmayı hem yer teslimini yaptık hem de şantiyeyi kurdurduk. Sizlerin desteğiyle Malatya’da Onkoloji Hastanesi’nin de temelini atacağız. 23 ilin içerisinde de Malatya olması gerekir dedik. İlimizi gerçekten cazibe merkezi haline getireceğiz. Gayretlerimizle, çalışmalarımızla Malatya, 23 il arasına girdi” şeklinde konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın