18.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Emrah Yılan: Polis haftası dolayısıyla şehit polis ve askerlerimizle tüm güvenlik güçlerimizi rahmetle gazilerimizi minnetle anıyorum

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Emrah Yılan: Polis haftası dolayısıyla şehit polis ve askerlerimizle tüm güvenlik güçlerimizi rahmetle gazilerimizi minnetle anıyorum

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Emrah Yılan 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle bir açıklama yaparak “Polis haftası dolayısıyla şehit polis ve askerlerimizle tüm güvenlik güçlerimizi rahmetle gazilerimizi minnetle anıyorum” dedi.

Başkan Yılan “Ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamayı, vatandaşın can ve mal güvenliğini korumayı, devlet bütünlüğünü hedef alan tehditlere ile mücadeleyi vazife edinmiş olan Türk Polis Teşkilatımızın 173. kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Bilgi, kabiliyet ve tecrübesiyle elde ettiği başarıların pek çok ülke teşkilatlarına örnek gösterildiği emniyet görevlilerimizin, bilhassa son aylarda terörle mücadelede ortaya koydukları üstün gayret ve performans takdire şayandır.

Kamu düzenine ve devlet bütünlüğüne yönelik her türlü tehdide karşı büyük fedakarlık, sabır ve cesaretle görev yapan polisimizin azim ve başarısı her türlü övgünün üzerindedir. Gerçekleştirilen operasyonlarda sivil vatandaş ile terörist ayrımı hususunda azami dikkat ve özen gösteren, kimi yerde sırtında yaşlı, kimi yerde kucağında çocuk taşıyan kabiliyeti kadar Merhamet sahibi de olan polislerimiz milletimizin gönlünde taht kurmaya muvaffak olmuşlardır. Devletçe ve milletçe terörle mücadeledeki kararlılığımızdan asla taviz vermeden, toplumun huzuru ve güveninin teminatı kahraman polislerimizin görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmeye kararlılıkla devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, Polis haftası dolayısıyla şehit polis ve askerlerimizle tüm güvenlik güçlerimizi rahmetle gazilerimizi minnetle anıyorum. Yurdun dört bir yanında görevleri başında ve operasyonlarda olan polislerimize ve güvenlik güçlerimize Cenab-ı Allah’tan başarılar diliyorum”  dedi .

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın