29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

VATANDAŞLAR, İFTAR ÇADIRINDA YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

VATANDAŞLAR, İFTAR ÇADIRINDA YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ
BATTALGAZİ BELEDİYESİ İFTAR ÇADIRINDA 1500 KİŞİYE İFTAR VERİLDİ 
 Battalgazi Belediyesi tarafından hizmete sunulan İftar Çadırı’na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Ramazan ayının ilk iftarını Battalgazi Belediyesi İftar Çadırı’nda gerçekleştiren vatandaşlar, verilen hizmetten bir hayli memnun olduklarını ifade ettiler.

Battalgazi Belediyesi tarafından hizmete sunulan İftar Çadırı’nda ilk olarak Kur-anı Kerim Tilaveti okunurken, ardından da Ramazan ayının önemi ile ilgili vatandaşlara dini bilgiler verildi. Burada konuşan Malatya İl Müftülüğü Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Abdulkadir Keleş, Ramazan ayının önemine dikkat çekerek, Ramazan ayında ibadetin ve paylaşmanın önemine vurgu yaptı.

Battalgazi Belediye Başkan Vekili Zafer Kırçuval’da konuşmasında, Ramazan ayının rahmet ve bereket ayı olduğunu belirterek, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın il dışında olması nedeniyle iftar programına katılamadığını ve Başkan Gürkan’ın selamlarını getirdiğini söyledi. Kırçuval, Battalgazi Belediyesi İftar Çadırı’nda verilen ilk iftar yemeğini karşılayan işadamı Sıtkı Yalçın ve oğlu Murat Yalçın’a teşekkür etti.

İftar programında daha sonra Battalgazi Belediye Başkan Vekili Zafer Kırçuval, iftar programına katılan Malatya İl Müftülüğü Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Abdulkadir Keleş’e teşekkür belgesi verirken, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Karakuş ise, iftar yemeğini karşılayan işadamı Sıtkı Yalçın’ın oğlu Murat Yalçın’a teşekkür belgesi verdi.

Akşam ezanının okunması ile birlikte Battalgazi Belediye Başkan Vekili Zafer Kırçuval, vatandaşlara iftar yemeği dağıttı. Ramazan ayının ilk iftarını okunan ezan ile birlikte Battalgazi Belediyesi İftar Çadırı’nda yapan vatandaşlar, verilen hizmetten memnun kaldıklarını ifade ettiler.

Battalgazi Belediyesi İftar Çadırı’nda yaklaşık bin 500 kişiye iftar yemeği verildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın