18.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

VATANDAŞLARIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A OY VERECEKLER

VATANDAŞLARIMIZ RECEP TAYYİP  ERDOĞAN’A OY VERECEKLER
AK PARTİ İL BAŞKANI AV. BÜLENT TÜFENKÇİ
“10 AĞUSTOS’DA HALKIMIZ BAŞBAKANIMIZ ERDOĞAN’I CUMHURBAŞKANI SEÇECEK.”
Ak Parti Malatya il başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi, ‘Halktan yana, halktan yana tarafı belli, mazlumdan yana, emekçiden, ezilenlerden yana tarafı belli, dünya coğrafyasında ezilenlerden yana tavrını gösteren bir Cumhurbaşkanı olsun.” dedi.
www.malatyabeydagi.com ve www.malatyaolay.com ‘da Usta Gazeteci Ali Aladağ’a açıklama yapan Ak Parti il başkanı Av. Bülent Tüfenkçi, Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
İşte o açıklamalar…:
“Seçim için uoğun bir çalışma yapıyoruz. Malatya’da şu an günde 2 ayrı semtte toplantı yapıyoruz. Ramazan sonrası bu günde 4 toplantıya çıkacak. Yoğun bir çalışma sergilitoruz.
Başbakanımız ilk turda yüzde 55’in üzerinde oyla seçilecek. Malatya’da beklediğimiz oy oranı yüzde 74 ve üstü.
Sadece makamlarda kabullerle veya tasdiklerle vaktini geçiren bir Cumhurbaşkanı değil; aynı zamanda bu memleketin sorunlarına ilgi duyan, sorunların çözümü noktasında gayret gösteren ve bununla ilgili şehirden şehre koşan, açılış ve yatırımları takip eden, ekmek ve aş noktasında mevcut hükümetle iyi ilişkiler içinde olan ve onları yönlendiren bir Cumhurbaşkanı istiyoruz’ diyorlar. 2007 yılındaki 367 krizinden sonra ‘Cumhurbaşkanını millet seçsin’ dediğimizde, esasında bugünleri düşünerek, halktan gücünü alan bir Cumhurbaşkanı’nın sadece alışılmış Cumhurbaşkanlığı görevlerinin dışında bizzat fiili olarak başkanlık ya da yarı başkanlık sistemini uygulayacağı da o zamanlardan söyleniyordu. Yine o zamanlar halkın seçmesine karşı çıkan siyasi partiler, bugün birileri tarafından omuzları üzerine çatıları monte edilen Cumhurbaşkanı adayı için oy istemekte ve sahaya çıkmakta isteksiz davranıyorlar. Haklılar. Çünkü o zaman ‘bu sistem doğru bir sistem değil’ demişlerdi. Ama bugün ‘bu sistemde en iyi Cumhurbaşkanlığını falan insan yapar’ diye oy istemek elbette ki zor. Hele hele kendi içlerinden çıkmayan, kendi siyasi düşüncelerini taşımayan veya birileri tarafından son günlerde kendilerine o ettirilen bir adaya oy istemek hakikaten zor. Allah yardımcıları olsun.
Biz, göğsümüzü gere gere Başbakanımızın bugüne kadar 12 yılda yapmış olduğu hizmetleri, Türkiye’ye kazandırdıklarını anlatıyoruz. Onu teminat göstererek de insanlardan Cumhurbaşkanı adayımız için Başbakanımıza oy istiyoruz. Bugüne kadar bütün seçimlerde vatandaşlarımız, ‘biz Recep Tayyip Erdoğan için oyumuzu veriyoruz’ diyorlardı. Gerçekten bu seçimde Recep Tayyip Erdoğan için oy verecekler. Milletimiz ve Malatyalı hemşerilerimizde bir an önce seçimlerin yapılmasını istiyorlar. Özellikle rakiplerimizin sahada fazla olmaması Malatya’da alışılmış seçim düzeninin dışında bir seyir izliyor. İlk defa halkın Cumhurbaşkanını seçecek olması da nedeniyle önceki seçimlerden farklı olacak. Biz, AK Parti olarak önümüzdeki haftadan itibaren sahada ağırlığımızı daha çok hissettireceğiz. Ben öyle tahmin ediyorum ki, Malatya’da yüzde 75’e yakın bir oy oranıyla Recep Tayyip Erdoğan birinci çıkacaktır. Türkiye genelinde de almış olduğu oylarla, 10 Ağustos’ta bu iş bitmiş olacak. Türkiyemizde halkımız ise ilk kez oylarıyla Cumhurbaşkanını seçmiş olacak” 
Fotoğraf
Fotoğraf
Fotoğraf
haber : Ali Aladağ
foto: turgay simavi

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın