19.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Yeşiltepeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Yeşiltepeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

NAİL TUNA, YEŞİLYURT MUHTARLAR DERNEĞİNİ VE YEŞİLTEPELİLER SOSYAL YARDIMLAŞMA ve DAYANIŞMA DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ.

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Nail Tuna, Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şahbaz ve muhtarları ile Yeşiltepeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

İlk olarak Yeşilyurt Muhtarlar Derneğine giden Nail Tuna, Dernek Başkanı Süleyman Şahbaz ve Yeşiltepeli muhtarlarla bir süre görüştü. Yeşilyurt Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Şahbaz, ziyaretten dolayı Nail Tuna’ya teşekkür ederek şunları söyledi: “Böylesi genç, dinamik, iyi eğitim almış birisine Malatya’nın ihtiyacı var. Nail Bey, Ramazan ayında olmamıza rağmen hızını kesmeden çalışmalarına devam ediyor, kendileri buranın bugün dördüncü programları olduğunu söylediler, Malatya’mızın böylesi çalışkan Milletvekililerine ihtiyacı var inşallah Nail Tuna’nın bu çalışkanlığını meclise taşımasını isteriz.”

Aday Adayı Nail Tuna, “Yeşilyurt Muhtarlar Derneği, yerel yönetimlerin ilk basamağı olan muhtarlarımızın örgütlenmesi için, muhtarlarımızın etkinliği açısından önemli. Yeşilyurt Muhtarlar Derneğine başarılar diliyorum. İnşallah, vekil seçilirsem muhtarlarımızın her zaman yanında olacağım.” diye konuştu.

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Nail Tuna, Yeşilyurt Muhtarlar Derneğinin ardından, Yeşiltepeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Dernek faaliyetleri hakkında dernek başkanı Özcan Gözene’den bilgi alan Nail Tuna, Yeşiltepeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Yeşiltepe’deki yardıma muhtaç aileler önemine vurgu yaparak şunları söyledi: “Yeşiltepeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Yeşiltepe’nin sorunlarını her platformda dile getiriyor. Yardım konusunda gariban ailelerimize her türlü fedakarlıkta bulunuyor ve yardımlarını esirgemiyorlar. Özcan Gözene Başkanımıza yapacağı hayırlı çalışmalarda başlarılar diliyorum.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın