28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Yeşilyurt Kent Konseyi Voleybol Takımı,Bölgesel Lig’de Şampiyon Oldu

Yeşilyurt Kent Konseyi Voleybol Takımı,Bölgesel Lig’de Şampiyon Oldu

Yeşilyurt Kent Konseyi bünyesinde kurulan Voleybol Takımı, 2016 – 2017 Bölgesel Voleybol Lig sezonunda karşılaştığı  Adıyaman Gençlik, Adıyaman Metem ve Adıyaman Kahta Gençlik Spor takımlarını mağlup ederek yer aldığı grupta şampiyonluğunu ilan etti.

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde düzenlenen Voleybol Bölgesel Lig maçlarında tüm rakiplerini 3-0 gibi net skorlarla geçerek grup birincisi olan Yeşilyurt Kent Konseyi Voleybol Takımı, 2.Lige yükselme final müsabakalarına katılma hakkı elde etti.

ÇOBANOĞLU, “ HEDEFİMİZ 2.LİGE YÜKSELMEKTİR”

Voleybol takımının elde ettiği başarılardan dolayı büyük bir gurur yaşadıklarını ifade eden Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Çobanoğlu, hedeflerinin final maçlarında da aynı başarıyı sergileyerek 2.Lige yükselmek olduğunu açıkladı.

Oldukça zorlu geçen müsabakalarda rakipleri karşısında üstün bir oyun anlayışı sergileyerek grup birinci olan voleybol takımının antrenörleri ve sporcularını elde edilen başarıdan dolayı tebrik eden Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Çobanoğlu, “Kent Konseyi olarak amacımız gençlerimizin spora olan ilgisini arttırmak, gençlerimizi dışarıdaki kötü çevreden korumaktır. Gençlerimizi Yeşilyurt Kent Konseyi çatısı altında voleybol, oryantiring, futbol, masa tenisi gibi birçok branşta spora teşvik ediyoruz. Toplumumuzun geleceğini şekillendirecek genç kardeşlerimizi spor alanında desteklemenin üzerimizde bir borç olduğunun kanaatindeyiz. Takımımızın emin adımlarla 2.lige yürüyeceğinden eminiz. Adıyaman’ın Kahta İlçesinde düzenlenen grup maçlarında tüm rakiplerini 3-0 gibi net skorlarla geçerek grup birincisi olan voleybol takımımızın antrenörlerini ve  sporcu kardeşlerimizi en içten dileklerimle kutluyorum. Ayrıca müsabakalara ev sahipliği yapan Adıyaman Voleybol Federasyonu Temsilciliğine gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
 

Müsabakalardan sonra düzenlenen ödül töreninde Yeşilyurt Kent Konseyi Voleybol Takımına grup birinciliği kupası takdim edildi. Ödül törenine katılan Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Çobanoğlu, teknik heyet ve sporcuların yaşadıkları sevince ortak oldu.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın