28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

ZENGİNDEN ALIP FAKİRE VERİRDİ

ZENGİNDEN ALIP FAKİRE VERİRDİ

AĞBABA, TBMM’DE ASLANOĞLU’YLA İLGİLİ DUYGULARINI İFADE ETTİ;
“SEVGİ VE HOŞGÖRÜ ADAMIYDI”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, TBMM Genel Kurulu’nda Mevlüt Aslanoğlu’yla ilgili yaptığı konuşmada , “Siyaset yaptığı dönem boyunca hep zenginden aldı, fakire verdi, yoksulun yanında oldu ve Malatya’ya unutulmaz yatırımlar yaptı, unutulmaz izler bıraktı.” Dedi.
TBMM Genel Kurulu’nda siyasi parti temsilcileri geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Hemşerimiz Mevlüt Aslanoğlu’nu saygıyla andıklarını ifade ederek,başsağlığı dileklerini ilettiler.  CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba da genel kurulda yaptığı konuşmada Aslanoğlu’yla ilgili duygularını dile getirdi.
ZENGİNDEN ALIP FAKİRE VERİRDİ
Soma’da meydana gelen faciada şehit olan bütün yurttaşlarımıza rahmet diledikten sonra,Mevlüt Aslanoğlu’yla  1998’den beri, birlikte siyaset yaptığını kaydeden Ağbaba “Aslanoğlu, nevi şahsına münhasır bir insandı. Alışılmış bir siyasetçi değildi. O, sevgi adamıydı. O, hoşgörü adamıydı. O, herkese aynı gözle bakan birisiydi. O, Malatyalılığını her yerde öne çıkaran birisiydi. O, kendi deyimiyle, Malatya’nın delisiydi. O, Malatya’nın babasıydı. O, yine kendi deyimiyle, modern bir dilenciydi. Siyaset yaptığı dönem boyunca hep zenginden aldı, fakire verdi, yoksulun yanında oldu ve Malatya’ya unutulmaz yatırımlar yaptı, unutulmaz izler bıraktı. Türkiye’de, maalesef, Malatyalılar çok sevdikleri bir ağabeyini, çok sevdikleri bir babasını çok sevdikleri bir kardeşlerini kaybetti. Ben, kendisine bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum.”ifadelerini kullandı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın