19.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

2016 Sonbahar-Kış makyaj trendleri

2016 Sonbahar-Kış makyaj trendleri

Kiko Milano, sonbahar makyaj trendlerini açıklıyor.

İleri teknoloji makyaj, yüz ve vücut bakımı ürünleriyle her yaştan kadının güzellik ihtiyaçlarına yanıt veren İtalyan profesyonel makyaj markası KIKO Milano, sonbaharı trendlere yönelik koleksiyonlarıyla karşılıyor. 2016 sonbahar makyaj trendlerini açıklayan KIKO Milano Makyaj Eğitmeni Cenk Çiriş bu sezon güzelliğin doğallıktan ve netlikten geldiğinin altını çiziyor.

Sanat, moda ve tasarım alanında uluslararası üne sahip Milano’nun atmosferini ve zamanın yükselen trendlerini bütün kadınlar için ulaşılabilir hale getiren KIKO Milano, sonbaharı geniş ürün yelpazesiyle karşılıyor. 2016 sonbahar makyaj trendlerini açıklayan KIKO Milano Makyaj Eğitmeni Cenk Çiriş, makyaj tüyolarında gözlere ve dudaklara dikkat çekiyor.

Çok özenli ve natürellikten uzaklaşmadan hazırlanmış bir cildin, sonbahar makyajlarının temelini oluşturacağını dile getiren Cenk Çiriş; kişinin kendi cilt görüntüsünü kaybetmeden, doğallığını koruyarak makyaja başlaması gerektiğinin aldığını çiziyor.

İyi dağıtılmış ve tek bölgeye odaklanılarak yapılan makyajlarda mürdüm ve gül tonlarını bu sezon çok göreceğimizi dile getiren Cenk Çiriş, 2016 sonbaharında gözlerde ışıltının yanı sıra grafik eyeliner’ların da sezona damgasını vuracağını belirtiyor. Tek tek ayrılmış kirpikler, yüzde ve dudakta gizli gölgeler trendlerin en üst sıralarında yerini alıyor.

Sadece ara boşlukların doldurulduğu ve özenle taranmış kaşların bu sonbaharda fazlası ile ön planda olacağını açıklayan Cenk Çiriş; kaşın anatomisini, görüntüsünü ve rengini bozmadan yapılan makyajların dikkat çekeceğini dile getiriyor.

Cenk Çiriş’in görüşlerine göre; bu sezon tırnaklarda farklı renkler ve desenler yeni bir boyut kazanacak. Dudaklarda ise şarap renginin cazibesi yine göz kamaştıracak ve yuvarlak dudak hatlarının aksine, belirginleştirilmiş dudaklar ön planda olacak.

Özetle 2016 sonbaharında güzellik; doğallıktan ve netlikten geliyor. Güzel ve ince hazırlanmış natürel bir cilt, gözlerde buğulu ve metalik efektler, doğal kaşlar ve çarpıcı dudaklar bu sezon makyaj trendlerine damgasını vuracak gibi gözüküyor.

Leyditurk.com

KAYNAK : http://leyditurk.com/

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın