29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

“28 Mayıs’ta Rekor Bir Oyla Milletin Adamı Recep Tayyip Erdoğan’ı Yeniden Seçeceğiz”

“28 Mayıs’ta Rekor Bir Oyla Milletin Adamı Recep Tayyip Erdoğan’ı Yeniden Seçeceğiz”

ÇUKURDERE MAHALLE TOPLANTISI MİTİNG HAVASINDA GEÇTİ

“28 Mayıs’ta Rekor Bir Oyla Milletin Adamı Recep Tayyip Erdoğan’ı Yeniden Seçeceğiz”

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı mensuplarının katılımıyla Çukurdere Mahallesinde gerçekleşen toplantı büyük bir coşku ve heyecana sahne oldu.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği mahalle toplantısında ilk olarak söz alan Çukurdere Mahalle Muhtarı Fatih Gönültaş, 28 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin hâyırlara vesile olmasını temenni ederken, AK Parti Yeşilyurt Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi ile AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav ise, gördükleri ilgi ve sevginin 28 Mayıs Pazar günkü seçimlerde sandıklara güçlü bir şekilde yansıyacağına yürekten inandıklarını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı rekor bir oyla yeniden Cumhurbaşkanı seçeceklerini söylediler.

Toplantının miting havasında geçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı ise, “Çukurdere kararını vermiş, hepinize sonsuz teşekkürler, AK Partiye ve Cumhurbaşkanımıza gösterdiğiniz bu samimi ve içten destekler bizleri gururlandırıyor. Salı günü liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı kentimizde en güzel şekilde misafir edeceğiz. Cumhurbaşkanımız depremden sonra dördüncü kez şehrimize gelecek, bunun gururunu yaşıyoruz. Pazar günü de hep birlikte el ele vererek dua ve desteklerle seçimden büyük bir zaferle ayrılacağız.” şeklinde konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise, Çukurdere mahallesinde ki birlik ve beraberlik tablosunun kendilerini mutlu ettiğini ifade ederken şunları söyledi; “Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin, bizler ülkemizin geleceğinden umutluyuz. Çukurdere mahallesi seçimlerde her zaman istikrardan ve huzurdan yana tercihini kullanmıştır. Miting havasında geçen toplantımızda gördüğümüz bu teveccüh inşallah bir kez daha sandıklara en güzel şekilde yansıyacaktır. 14 Mayıs seçimlerin de bu mahallemizden çok güzel destekler aldık. Reisine, Cumhurbaşkanımıza, Dünya Liderine sahip çıkan bir Çukurdere mahallesini her zaman yanımızda görmek bizleri gururlandırıyor. Önümüzdeki Pazar günü bu destekleri daha fazla artırıp Türkiye’ye çağ atlatan dev eserlerin altına imza atan Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden seçeceğiz. Bununla birlikte Salı günü şehrimizde misafir edeceğimiz Sayın Cumhurbaşkanımızı en güzel şekilde ağırlayarak seçimlere az bir zaman kala her zaman olduğu gibi yine güçlü bir destek vereceğiz.” şeklinde konuştu.

14 Mayıs seçimlerinde AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan desteklerinden dolayı mahalle sakinlerine teşekkürlerini sunan AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ise, “ 14 Mayıs’ta sizlerden çok güzel destekler aldık, Allah hepinizden razı olsun. Cumhur İttifakı ve Meclis aritmetiğinde çok güzel bir noktadayız. Milletimiz bir kez daha istikrar dedi, doğru adam dedi ve 28 Mayıs’ta bir kez daha doğru adam diyecek inşallah.28 Mayıs günü saygı, sevgi ve hoşgörü içerisinde bir zafer kazanıp, bu mutluluğu hep birlikte yaşayacağız. İkinci bir balkon konuşmasıyla inşallah ülkemiz daha güzel, aydınlık ve güzel yarınlara kavuşacaktır. Rabbim bu kutlu ve güzel yolda hepimizin yardımcısı olsun.” diye konuştu.

Çukurdere mahallesinin tercihini istikrar, güven ve huzurdan yana kullanmasından duydukları memnuniyeti dile getiren AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise, “Çukurdere mahallemizdeki kıymetli hemşehrilerim ‘teröriste terörist diyemeyenlerle’, ‘şehit kanı üzerinden siyaset yapanlarla, şehitlerimizi hiçe sayanlarla’ asla yol yürümemiştir, onlara karşı her zaman dik, onurlu ve asil bir duruş sergilemiştir. Sizler her daim Dünya Lideri Cumhurbaşkanımıza sahip çıktınız, onun yol arkadaşlığını yaptınız, desteklerinizi asla esirgemediniz, ülkemizin birliğinden ve bütünlüğünden yana oldunuz ve sandıklara gittiğiniz zamanda tercihinizi istikrar ve güvenden yana kullandınız. Pazar günkü seçimlere az bir zaman kaldı, inşallah hep birlikte bu seçimi de büyük bir zaferle kapatarak Cumhurbaşkanımızı, Reisimizi, Dünya Liderini bir kez daha seçerek bu kutlu davayı daha da güçlendirip yolumuza aynı kararlılık ve azimle devam edeceğiz.” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın