28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

2D Grup Mimarlık, Malatyalı Bürokratları ve Firmaları Bir Araya Getirerek İftar Programı Düzenledi

2D Grup Mimarlık, Malatyalı Bürokratları ve Firmaları Bir Araya Getirerek İftar Programı Düzenledi

Hilton Otelinde verilen İftar Yemeğine Büyükşehir belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Gülhane Tıp Fakültesi KBB Anabilim Dalı Başkanı Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Hava Tabip Tuğgeneral Prof. Dr. Mustafa Gerek Kulak, Sağlık Bakanlığı önceki Müsteşar Yardımcısı Dr. Şanal Tosun, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanı Emrah Yılan, Dr. Yusuf Ziya Bahşi, Kavuksan Şirketinin Yönetim kurulu üyesi Armağan Kavuk, Afad Şube Müdürü Selahattin Kılıç, Belediye Meclis Üyesi Necati Tosun, Vahap Akkoç, Ertuğrul Ayabakan, Hakan Pelitoğlu, Murat Bilgiç,  2D Grup Mimarlık’ın üstadları Eyüp Şentürk (Ailesi yıllar önce Malatya’dan Çankırı’ya gitmiş…Mustafa Hakan Özcan ev sahibi olarak misafirlerini ağırladılar…Malatyalı iş adamlarından Yusuf Canyeter, İrfan Büber, Abuzer Karakuş, Tayfun Kaygusuz, Ali Satılmış, Vural Sığırcı, Cemal Songül, Ali Başoğlu, Aziz Özgür, Levent İlbay, Osman Yağız, Seda Köşker, Kadir Polat, Levent Tosun, Basri Tosun, Ahmet Kerem Doğrul, Gazeteci Remzi Hayta, Ali Aladağ, Turgay Simavi  ve Kayhan İnceoğlu’da katıldı.

İftar Yemeğinde Konuşan 2D Grup Mimarlık’ın  Yetkilileri Eyüp Şentürk (Ailesi yıllar önce Malatya’dan Çankırı’ya gitmiş…Mustafa Hakan Özcan Malatya’da Ankara’da ve Malatya’da görev yapmış çok değerli Bürokratları da bir araya getirerek birlik ve beraberlik  içinde bir iftar yemeği düzenlemenin onurunu yaşadıklarını belirtti.

Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr.Şanal Tosun ise konuşmasında özellikle çok değerli Rahmetli olmuş Malatyalı Bürokratlar dan bahsederek duygusal bir konuşma yapması dikkat çekti.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Gülhane Tıp Fakültesi KBB Ana bilim Dalı Başkanı Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Hava Tabip Tuğgeneral Prof. Dr. Mustafa Gerek, Malatya’da ve bu güzel ortamda İftar sofrasında olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.İftar davetine katılanlar kısa kısa konuşmalar yaparak geceye güzellik katarken, Son sözü  alan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın oldukça bazı konularda dertli olduğu belli olurken sözlerinde sık sık Sabır kelimesini telaffuz etmesi dikkatler den kaçmadı. Başkan Gürkan, “ Bu Memlekette yol da yaparsınız binada yaparsınız parkta yaparsanız bunlar yapılır bunlarda sorun yok bunlar Belediyenin aslı görevidir ama en önemli Şehri kucaklamak şehirde birlik ve beraberliği sağlamak bunu başarmak önemli., Biz görevi devir almaz ilk yaptığımız iş israf oldu. Bin yüz küsür tane iş makinası var bunların yarısından fazlası kiralık her ilçeye 200 iş mikanası düşüyor bunlar ne iş yapıyor hiç hepsi yatıyor yazık günah değil mi, Özel kiralanan araçların sayısını bile söylemek istemiyorum.Tüm bunları kaldırdık şuan sadece yaptığımız iki işden dolayı belediyenin her ay 10 milyon lira  kazancı var.Daha güzel hizmetler yapacağız bu şehir bizim bu insanlar bizim insanımız biz buraya mazeretin arkasına sığınmaya değil iş yapmaya geldik her şeyin üstesinden geleceğiz “ diyerek geceye önemli konuşmasının damgasını vurdu.

İftar  Yemeğe Katılamayan Malatya Valisi Aydın Baruş,Emniyet Müdürü Dr.Ömer Urhal iftar sonrayı Hilton oteline gelerek konuklarla çay sohbetine katıldı.

(MalatyaFlashHaber) ‘den Alıntıdır

İftar Programına Katılanlar :

2D Group Mimarlık, Eyüp Şentürk, Mustafa Hakan Özcan, Malatya Asil Kimya, Yusuf Canyeter, Ayka Çelik Kapı, İrfan Büber, Karakuş Ticaret, Abuzer Karakuş, Seviloğlu Ticaret, Tayfun Kaygusuz, Ali Satılmış, Uzay Elektrik, Vural Sığırcı, Sarıgül Mermer, Cemal Sarıgül, Başoğlu Harfiyat, Ali Başoğlu, Selam Hırdavat , Aziz Özgür, İlbay Metal, Levent İlbay, Ekomaksi, Osman Yağız, Ülkü Ocakları Başkanı Emrah Yılan , İnş Müh. Seda Kuşker, Şehzade Künefe, Kadir Polat

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın