29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

ABD’de 2016 yılının en güzel ev mimarileri

ABD’de 2016 yılının en güzel ev mimarileri

2016 yılında Amerika’nın en güzel ev mimarileri seçildi. ‘American Institute for Architects’ tarafından düzenlenen yarışmanın sonuçları ise geçtiğimiz hafta açıklandı.

Teksas’taki ev dikkat çekiyor

Hazırlanan projeler arasından belirlenen mimarilerin hepsi de kendine has bir özelliği barındırıyor. Teksas’ta inşa edilen bu ev, nehir kenarındaki manzarası ve büyük camlarıyla dikkat çekiyor.

Doğayla iç içe

Colorado’da modern çizgilerle inşa edilen ev, şehir merkezi Aspen’e 1,5 mil uzaklıkta bulunuyor. Evin mimarları, dekorasyon sırasında evin doğayla iç içe olmasına özen gösterdiklerini belirtiyor.

Ödüle laik görülen bir başka ev de Hawaii’nin Honolulu şehrinde bulunuyor. Evin sahipleri kendi geleneklerini burada yansıtmak istediği için dekorasyonda hem Japon, hem de Hawaii esintilerine yer verilmiş.

Misafirler ormandan geçecek

Geniş bir alana sahip olan tahta ev, orman içinde inşa edilmiş. Park alanı evin biraz dışında oluşturulurken araçlarını buraya park eden misafirler ormanın içinden geçerek eve ulaşması sağlanıyor.

Eşyalar özenle seçilmiş

Ödül alan son ev de Mississippi’de bulunuyor. Geniş bir alana sahip evde geniş camlar, çelikten yapılmış bir tavan ve özenle seçilmiş eşyalar yer alıyor.

KAYNAK : http://www.kadinvekadin.net/abd_de_2016_yilinin_en_guzel_ev_mimarileri.html

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın