28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Akçadağ Ören’de 8, Bölüklü de 4.5 km asfalt çalışması yaptı

Akçadağ Ören’de 8, Bölüklü de 4.5 km asfalt çalışması yaptı

Büyükşehir Akçadağ Ören’de 8, Bölüklü de 4.5 km asfalt çalışması yaptı

KIRSAL MAHALLELER BİR BİR ASFALTLANIYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi Akçadağ ilçesine bağlı Ören ve Bölüklü mahallerinin yollarını asfaltladı.

Yol yatırım ve hizmetlerine hızlı bir şekilde devam eden Büyükşehir Belediyesi Ören mahallesinde 8 kilometre, Bölüklü Mahallesinde ise 4.5 kilometrelik sıcak asfalt serimi yaptı.

Ören mahalle içi yolları baştan aşağı yenilenirken, Bölüklü mahalle içinde 1.5 kilometre grup yolunda ise 3 kilometrelik asfalt serimi yapıldı. Bu çalışmalar sayesinde mahallelerin ulaşım sorunu da çözüldü.

Büyükşehir, yollarımızı yaptı

Büyükşehir Belediyesi’nin Ören Mahallesi’ndeki yol sorunlarını çözdüğünü belirten Ören Mahalle Muhtarı Birol Çirkin, “Mahalle içi yollarımızın durumu kötüydü. Bir yenilenmeye ihtiyaç vardı. Büyükşehir Belediyemiz mahallemizin tüm yollarını yaptı. Toz, çamur ve pislik gitti. Mahallemiz güzel bir görünüme kavuştu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a teşekkür ediyorum” dedi.

Ören mahallesine yapılan yol çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren Ören Mahalle halkı da Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Bölüklü Mahalle halkı da yollarının pırıl pırıl olduğunu belirterek, emeği geçen herkese şükranlarını sunduklarını ifade ettiler.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın