18.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Akkurt 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Konak Mahallesi’nde bulunan esnafları ziyaret ederek sorun ve sıkıntıları dinledi.

Akkurt 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Konak Mahallesi’nde bulunan esnafları ziyaret ederek sorun ve sıkıntıları dinledi.

Saadet Partisi Malatya Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Emine Akkurt 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Konak Mahallesi’nde bulunan esnafları ziyaret ederek sorun ve sıkıntıları dinledi. Her zaman vatandaş ve esnafların yanlarında olacaklarını ifade eden Akkurt, eleştiriye açık olacaklarını ve sorunları el ele vererek aşacaklarını söyledi.

Saadet Partisi Malatya Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Emine Akkurt seçim çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda Konak Mahallesi’ni ziyaret eden Akkurt, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Büyük bir ilgiyle karşılaşan Akkurt, esnafları tek tek gezerek sorun ve sıkıntıları dinledi.

Vatandaşlardan bir kadın aday olarak mahalleye hizmet getirme imkanı vermelerini isteyen Akkurt, dua ve destek istedi.

Bizleri eleştirilerinizle yönlendireceksiniz diyen Akkurt, her zaman adaletli ve eleştiriye açık olacaklarına söz verdi. Akkurt “ Bir belediye başkanına vatandaş olarak bölgedeki, mahallendeki sorunu sıkıntıyı bire bir kendisi iletmedikçe oradaki sorun sıkıntıdan da haberi olmaz. İnsan yaptığı yanlışın farkında da olmaz. Bu arkadaşlık, dostluk ilişkilerinde de, aile ilişkilerinde de böyledir. Eleştirilere açık olmak lazım. Biz bu anlamda açığız. Bugünde açığız, yarında açık olacağız. Bugün sizin oylarınıza talibiz ama bugünde, yarında eleştirilerinize de talibiz. Bunu herkes söylemez ama eleştirilerinize de talibiz. Siz bizi eleştirmezseniz, her şeyiniz doğru, çok iyi gidiyorsunuz derseniz biz yaptığımız şeyden emin oluruz. Yanlışsa da doğru zannederiz. Öncelikle birbirimize dost olalım. Biz böyle olacağımıza söz veriyoruz.” Diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın