19.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

AKP Milletvekili Bülent Tüfenkçi İstanbul’da İzollularla Bir Araya Geldi DÜZELTME

AKP Milletvekili Bülent Tüfenkçi İstanbul’da İzollularla Bir Araya Geldi DÜZELTME

İstanbul Esenler’de ”Tüm İzollular Esenlerde buluşuyor.” adli bir etkinlikte konuşan ,AKP Milletvekili Tüfenkçi’nin konuşmasına ,sosyal medyadan tepkiler yağıyor

Esenler ilçesinde düzenlenen etkinliğe katılan, bir çok Malatyalı, programın sosyal bir etkinlik olmadığını, AKP Kale ilçesi adayı Murat KOCA’nın aday tanıtım toplantısı olduğunu ifade ettiler. Program da bir konuşma yapan AKP Malatya milletvekili Tüfenkçi’nin tehdit gibi konuşmasına şahit oldular.

Konuşmasın da Bizden başka kimseye oy vermeyin , verirseniz, İzolluya Bir çivi dahi çakılmasına müsaade etmeyeceğiz diyen Tüfenkçi ,İzolluda ki Anne Baba ve akrabalarınıza söyleyin  ona göre oylarını kullansınlar şeklinde bir konuşma yaptı,konuşmasının devamında ,Gönül almadan ve Demokrasiden ! bahsetti .

‘Tüm İzollular Esenlerde buluşuyor ” adlı etkinlik neyi amaçlıyordu ?

Malatya’nın Cennet İlçesi İzollu sevdallıları İstanbul Esenlerde buluşuyor.İzollu’nun tüm renklerini İstanbul’da yaşatacağımız birlikte hasret gidereceğimiz gönül köprüleri kuracağımız yöremizin tüm sivil toplum kuruluşlarının organize ettiği ve yöneticilerininde katılacağı ve İzollu’nun geleceğine destek vereceğimiz bu güzel geceye davetlisiniz ,16 Şubat 2019 ‘da Esenler Belediyesi Kültür Merkezi Nikah Salonun’da buluşuyoruz.

TÜfenkçi’nin Sosyal Medya Mesajı 

Bugün #İstanbul‘da Esenler Belediye Başkanımız ve Adayımız Mehmet Tevfik Göksu, Kale Belediye Başkan Adayımız Murat Koca ile birlikte Kale İzollular Buluşması’nda Kaleli hemşehrilerimizle buluştuk. Kaleli hemşehrilerim 31 Mart’ta #GönülBelediyeciliği ile durmak yok yola devam diyor.

MİLLETVEKİLİ BÜLENT TÜFENKÇİ NİN AÇIKLAMASI 

Sayın vekil internet sitemize yaptığı açıklamada : Stk başkanlarının adayımızı desteklediği , mensubu olduğum , Ak parti belediye  başkanlarınında benzer konuşmalar yaptığı , benim bu tip bir konuşma yapmam partimin propagandasını yapmamdan , başka doğal ne olabilir şeklinde açıklamada bulundu .

( Geniş Açıklaması sitemize eklenecektir )

SAYIN TÜFENKÇİ’NİN KONUŞMASI

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın