19.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt’dan malatyasanal habere sert tepki

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt’dan malatyasanal habere sert tepki

Siz kimsiniz, haddinizi bilin

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt’dan malatyasanal habere sert tepki

     Hakkımda farklı algı oluşturmak amacıyla ,Malatya Sanal haberde yayınlanan, Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, Facebook hesabından skandal bir paylaşımda bulundu başlıklı sözde habere pes diyorum.

    Kim yada kimlerin kalemşörlüğünü yaptığını bilemediğimiz haber sitesi, kişiler üzerinden prim  yapma çabasında olup, yapmış olduğum paylaşımı hakkımda farklı algı oluşturmak maksadıyla sözde habercilik yaptığını düşünmekte ve çok yanılmaktadır.

  Demokrasiye olan inancım ve felsefemle her türlü darbeye karşı olduğumu her zaman ifade ediyorum. 15 Temmuz hain darbe girişiminde Masum Mehmetçik ve sivil Halkın karşı karşıya kaldığı durum , gözlerindeki çaresizlik, masum Mehmetçikle ünüformalı vatan hainlerinin aynı kefeye koyulmuş olması  o gün olduğu gibi bugünde içimi yakmaktadır. Henüz 10 günlük asker olan Mehmetçiğimizi darbe yapmakla suçlamak , ne olduğunu anlamayan, sadece emre itaat eden masum Mehmetçiğe vatan haini damgasını vurmak kabul edilir bir durum değildir. Gerçek Türk askeri asla Vatana ihanet etmez . Yapmış olduğum paylaşımda da belirtmek istediğim Türk askeri ve üniformalı vatan hainlerini ayrı tutmaktı.

 Haberi yapan haber sitesi yetkilileri şunu bilsinler ki, ’’Güneş balçıkla sıvanmaz’’ Vatan ,Millet, Bayrak sevdam asla tartışılmaz.. Bizi bilen bilir, ne yazarsanız yazın nafile… Kişiler üzerinden sözde haber yaptığını zannedip, prim yapma hevesinde olanlara tek sözüm’’ Ölümüne Türk Milliyetçisiyim Duruşum, çizgim, yolum belli ve nettir. Küçük insanlara büyük laflar etmek etkili olmaz ama yine de belirteyim , siz kimsiniz, siz Milliyetçiliğimi sorgulayamazsınız ,haddinizi bilin.

FİLİZ YAVUZKURT

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın