28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Annelerimiz, Hayattaki Kılavuzumuz, Yol Göstericimizdir

Annelerimiz, Hayattaki Kılavuzumuz, Yol Göstericimizdir

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR’DAN ANNELER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI;

“Annelerimiz, Hayattaki Kılavuzumuz, Yol Göstericimizdir”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Yaşamımızın her alanında varlıkları ile onurlandığımız, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati veren fedakâr annelerimiz, geleceğin en önemli mimarlarıdır” dedi.

Anneler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yaşadığımız her dakikanın en yüce anlamı annelerimiz; bizler için tek bir günde anlam bulmaz. Onların varlıkları hayatımızın her gününün en büyük manasıdır. Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir. Bizleri bu dünyaya getiren, her türlü fedakârlığa, cefakârlığa katlanarak büyüten annelerimiz, hayattaki kılavuzumuz, yol göstericimizdir.

Mutluluğumuzla mutlu olan, üzüntümüzle kederlenen annelerimizin yüzünü güldürmek, onların gururlanacağı birer evlat olmak hepimizin boynumuzun borcudur. Hayatımızın her anında yanı başımızda olan, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz; ilk öğretmenimiz, hayat boyu yaşamımızdaki en büyük hazinemizdir.

Hiç yılmadan sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimize ne kadar hizmet etsek azdır. Anne olmanın en mukaddes gururunu taşıyan başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın Anneler Günü’nü en kalbi duygularımla tebrik ediyorum ve kutluyorum” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın