29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Annelerimiz; İlk Öğretmenimiz, En Büyük Hazinemizdir

Annelerimiz; İlk Öğretmenimiz, En Büyük Hazinemizdir

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR’DAN ANNELER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI;

“Annelerimiz; İlk Öğretmenimiz, En Büyük Hazinemizdir”

Anneler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir. Hayatımızın her anında yanı başımızda olan, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan annelerimiz; ilk öğretmenimiz, en büyük hazinemizdir.” dedi.

Kutlama mesajında; dünyada anne sevgisinin yerine konabilecek başka hiçbir değerin olmadığını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Anne sevgisi, insan yaşamının her evresinde var olan en anlamlı duygulardan birisidir. Onlar karşılıksız sevgileri, şefkatleri ve sonsuz özverileri ile başımızın tacıdırlar. Bizi biz yapan değerleri barındıran annelerimiz, varlıklarıyla bizleri onurlandırmakta, geleceğimizi ellerinde şekillendirmektedirler.

 Şüphesiz ki, onlara olan vefa borcumuzu hiçbir şekilde ödeyemeyiz.

Bizim inanç anlayışımıza göre, annelik dünyanın en yüce, en kutsal vazifelerinden biri; anneler ise iyiliği en çok hak eden varlıklardır. Sevgili Peygamberimiz, ‘Cennet, annelerin ayakların altındadır’ diyerek, anneliğin ne kadar kutsal ne kadar mübarek olduğunu ifade etmiştir. Annelerimizden öğrendiğimiz sevgi, özveri ve hoşgörü, yaşamımız boyunca kabul etmemiz ve gelecek kuşaklara da öğretmemiz gereken ortak değerlerdir.

Toplumumuzun temelini oluşturan aile yuvasını fedakârlıklarıyla bir arada tutan, milletimizin varlığının güvencesi, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın milli ve manevi değerlerle yetişmesinin de temel kaynağı olan annelerimizin, bu özel gününü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Bu düşüncelerle sadece bir gün değil, bir ömür boyu sevgi ve saygıya layık olan başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutlar, saygılar sunarım.” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın