28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Arapgir Belediye Başkanı Cömertoğlu’nun Teşekkür Mesajı

Arapgir Belediye Başkanı Cömertoğlu’nun Teşekkür Mesajı

31 Mart seçimlerinde bana ve ekibime verdiğiniz destekten dolayı hepinize çok teşekkür ederim. Yüksek ferasetiniz ile bize sahip çıkmanız,bize yöneltilen kendisi sahte, üslubu kaba tüm söylemlere, tehditlere bizi teslim etmemiş olmanız sizlerin güçlü tarihsel bağlarınız ile kadim bir Arapgir’lilik ruhunu hala yaşattığınızı gösteriyor. Minnettarım. Seçimler geride kaldı ancak boğazımıza düğümlenen sözler de içimizde kaldı. Biz sizlerden aldığımız güç ile Arapgir ve bolgemiz üzerinde oynanmaya çalışılan oyunları hamdolsun bir kez daha birlikte bozduk . Şimdi geleceğe bakarken geçmişimizden, tarihimizden öğrendiğimiz gibi yine bu coğrafya üzerinde hain emelleri olan, bu toprakların insanlarının bir arada yaşama kabiliyetini kıskanan bir takım mecraların boş durmayacağını görebiliyoruz.

Ancak bu seçimler bize göstermiştir ki bu ülkenin her tarafında bu topraklar için yeni destanlar yazacak, duruşu ile vatanseverliği ile değerleri için yaşamaya devam eden milyonlarca insanımız var. Kabalığa karşı nezaket ile, had bilmezliğe karşı tevazu ile, nobranlığa ve tehditlere karşı engin bir feraset ile mukabele ettiniz. “Sana yapılmasını istemediğin şeyi karşındakine yapma” atasözü hayatın her tarafında geçerli olduğu gibi seçim süreçlerinde de geçerlidir. Biz bu nedenle empati ile yani kendimizi muhatabımızın yerine koyarak hareket etmeye çalıştık.

Rakiplerimizi de halkımızı da anlamaya çalıştık. Rakibimiz gönül belediyeciliği dedi, biz zaten gönüllerdeyiz çıkmaya niyetimiz yok dedik. Rakibimiz ben ve yol arkadaşlarımı terörle işbirliği ile suçladı, ötekileştirmeye çalıştı, biz hayır 2002 de yola çıktığınız zaman dediğiniz gibi hepimiz kardeşiz bu ülkenin yüzde doksan dokuzu Müslümandır demeye devam ettik. Rakibimiz seçim kazanabilmek adına belden aşağı kişisel ne kadar iftira varsa kullandı, biz kimsenin izzeti ile oynamadan gelecek vizyonumuz ve projelerimiz ile mukabele ettik. Rakibimiz partimize oy vermezseniz hizmet alamazsınız dedi, biz hizmet bu insanların hakkıdır, haddinizi bilin, hizmetçiliğinizi bilin kamu hakkı dedik. Rakibimiz bizi düşman ilan ettiğinde Hak’ka ve halkımıza sığınarak biz bu millete hizmete talibiz diyerek onları yine kardeş ilan ettik. Rakibimiz partilerini yani kamu hizmet araclarını kutsallaştırıp göklere çıkarıp parti bayrağından ve kisisel posterlerinden başka hiçbir umut vaat edemez iken biz Arapgir’lilere onurlu bir gelecek vaat ettik.

Halkin ortak emanetcisi olarak Hizmet ederken, on yıl parti rozeti takmadık, bundan sonra da bagimsizlik senbolümuz olan türk bayrağimizdan baskasını takmayı düşünmüyoruz.

Biz eşyanın hakikatine tabiyiz. Kul haklarina saygılıyız.Bu siyaset sahasında hakkımızı ve haddimizi bilerek yürüyeceğiz. Türk bayrağının muafazasi istikametimiz ,islamin emrettiği ahlaki duruşumuz ve gayretimiz için yegane dayanağımız olacak. Biz bu coğrafyanın medeniyet mimarları ecdadımıza hürmeten, emaneti ihya edip, gelecek nesillerimize ar etmeden sıkılmadan şerefle teslim etmeyi hayal ettiğimiz yeni bir medeniyet inşa edeceğiz. Bu yeni medeniyetin rüyasını gördük, şükür secdesini yaptik. Şimdi hep birlikte ekibimizle bunun için özveriyle çalışacağız. Birlemeye bir etmeye azmedeceğiz. Rabbim nasip eder ise 5 yıl daha derdiniz ile dertlenip, Arapgir’i haketiği tercihe layık aydınlık geleceğe taşımak için gayret edeceğiz.

Rabbim yar ve yardımcımız olsun..şahsım ve çalısma ekibim ile birlikte yük olmadan yükünüzü alarak kırsal kalkinma modelimizin yeni markalariyla yukari fırat bütünlüğünde üretmeye talibiz.
Arapgirin Asil İnsanlarına minnet duygularimızla çalışma ekibim adina arz ederim.

Haluk Cömertoğlu
ARAPGİR BELEDİYE BAŞKANI

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın