29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, İnönü Üniversitesi Rektörlük görevine başlayan Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ı ziyaret etti

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, İnönü Üniversitesi Rektörlük görevine başlayan Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ı ziyaret etti

.Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, beraberinde İnönü Üniversitesi Karaciğer Nakli Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sezai Yılmaz ve İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Peyzaj Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Bülent Yılmaz ile birlikte İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay’a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette bir süre görüş alışverişinde bulunuldu.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, rektörlük görevine yeni seçilen Prof. Dr. Ahmet Kızılay’a başarı dileklerinde bulunarak; “İnönü Üniversitesi için başarılı çalışmalara imza atacağına yürekten inanıyoruz” diye konuştu.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, İnönü Üniversitesi'nin Malatya’nın en önemli kurumlarından biri olduğunu belirterek; “İnönü Üniversitesinin, eğitim kalitesi ve hayata geçirdiği önemli projeler ile şehrimizin en önemli eğitim kurumu. İnönü Üniversitesi tarafından her yıl düzenlenen Arguvan Türkü Günlerinin bundan sonra düzenleneceği konusunda görüş birliğine varıldı. Yaptığımız görüşmede Arguvan’ın eğitiminden kültürüne kadar her alanda İnönü Üniversitemiz ile işbirliği yapılması için ortak düşünce hakim oldu. Çok sıcak ve samimi bir ortamda bizleri karşılayan Sayın Rektörümüz’e, Arguvan ile ilgili konularda desteğini esirgemeyen her zaman yanımızda olan hemşerimiz, medarı iftiharımız Prof. Dr. Sezai Yılmaz’a ve projeleri ile bizlere destek veren Doç. Dr. Bülent Yılmaz’a yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.

Hayırlı olsun dileklerini kabul eden Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Arguvan Belediyesi ile olan işbirliğinin devam edeceğine değindi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın