19.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

‘Arslantepe 3 Bant Bilardo Şampiyonası’na başvurular, 1 Aralık Çarşamba günü sona eriyor.

‘Arslantepe 3 Bant Bilardo Şampiyonası’na başvurular, 1 Aralık Çarşamba günü sona eriyor.

BATTALGAZİ’DEKİ BİLARDO ŞAMPİYONASINA BAŞVURULAR YARIN SONA ERİYOR
Sanatsal ve sportif etkinlere büyük önem veren Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenecek olan ‘Arslantepe 3 Bant Bilardo Şampiyonası’na başvurular, 1 Aralık Çarşamba günü sona eriyor. 4 gün sürecek olan Şampiyonaya katılım ise ücretsiz olacak.
Pandemi nedeniyle uzun süre sosyal faaliyetlerden uzak kalan vatandaşlar için Battalgazi Belediyesi ile Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından ‘Arslantepe 3 Bant Bilardo Şampiyona’sı düzenlenecek. Bilardo severlerin yoğun ilgi gösterdiği şampiyonaya başvurular ise 1 Aralık Çarşamba günü (Yarın) sona eriyor. Kayıtların Ekol Bilardo Salonunda ücretsiz olarak alındığı ve 2-5 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek olan Şampiyonada derece girenlere ise Battalgazi Belediyesi tarafından para ödülü verilecek. Düzenlenecek olan şampiyonada birinciye 2 bin TL, ikinciye bin TL, üçüncü ve dördüncüye ise 500 TL para ödülü takdim edilecek.
BAŞKAN GÜDER: “SPORSEVERLERİ ŞAMPİYONAYA KATILMAYA DAVET EDİYORUM”
Şampiyona hakkında kısa bir açıklama yapan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi Belediyesi olarak sanatsal ve sportif faaliyetlerimize aralıksız devam ediyoruz. Gençlerimiz ve sporseverlerimiz için ilçemizde ilk olarak Bilardo Şampiyonası düzenlemek istedik. Malumunuz bir pandemi dönemi yaşadık ve vatandaşlarımız uzun zamandan beri sosyal faaliyetlerden uzak kaldı. Malatya’da ve Battalgazi’deki tüm gençlerimizi ve yetişkinlerimizin ücretsiz olarak katılacağı Arslantepe 3 Bant Bilardo Şampiyonamıza katılmaya davet ediyorum” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın