29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Arslantepe Futbol Turnuvası’nın Şampiyonu Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü Oldu

Arslantepe Futbol Turnuvası’nın Şampiyonu Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü Oldu

ARSLANTEPE FUTBOL TURNUVASININ ŞAMPİYONU BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ OLDU

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından organize edilen Büyükşehir Belediyesi birimlerinin katıldığı Arslantepe Futbol Turnuvası’nda Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü takımı MASKİ Genel Müdürlüğü takımını finalde 6-5 mağlup ederek şampiyon oldu.

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Muhammed Ali Clay Spor Salonunda düzenlenen turnuvanın finali Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü ile MASKİ Genel Müdürlüğü takımları arasında oynandı.

Final müsabakasının başlama vuruşunu ise Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan yaptı.

Çekişmeli geçen final müsabakasının 30’uncu dakikasında Basın Yayın Şube Müdürlüğü bulduğu golle karşılaşmada 1-0 öne geçti. Maçın son saniyelerinde MASKİ Genel Müdürlüğü eşitliği sağladı ve mücadele 1-1’lik eşitlikle sona erdi. Uzatma dakikalarında da her iki takım yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi ve uzatma dakikalarının sona ermesinin ardından seri penaltı atışlarına geçildi.

Seri penaltı atışlarında 5-4’lük üstünlük sağlayan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü takımı, karşılaşmayı 6-5’lik skorla kazandı. 16 takımın 4 grup halinde mücadele ettiği Arslantepe Futsal Turnuvasının şampiyonu Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü takımı oldu.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü takımı kupayı MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert’in elinden aldı. Turnuvada oynanan 3’üncülük maçında karşı karşıya gelen Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ile Zabıta Daire Başkanlığı müsabakasının galibi ise maçı 2-1 kazanan Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı oldu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın