18.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

ASiAD Başkanı Doğan ; Programımız Ticari ve Siyasi Değildir

ASiAD Başkanı Doğan ; Programımız Ticari ve Siyasi Değildir

ASiAD Başkanı Doğan ; Programımız Ticari ve Siyasi Değildir

ASiAD Adıyaman Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Mehmet Doğan , 2 Şubat Günü düzenleyeceğimiz 02.02 Dünya Adıyamanlılar Günü Programı , Adıyaman’ın Tanıtımına Çok Büyük Bir Katkı Sunacaktır.

DOĞAN PROGRAMIMIZ TİCARİ VE SİYASİ DEĞİLDİR.

ASiAD Genel Başkanı Mehmet Doğan , 2 Şubat Günü düzenleyeceğimiz 02.02 Dünya Adıyamanlılar Günü Programı , Adıyaman’ın Tanıtımına Çok Büyük Bir Katkı Sunacaktır.

Adıyaman Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Mehmet Doğan yapmış olduğu basın açıklamasında “ASiAD ailesi olarak tertiplemiş olduğumuz 02.02 DÜNYA ADIYAMANLILAR GÜNÜ Programımız Yardımlaşma ve Dayışma Programı değildir.

Programımız yanlızca Adıyamanlı hemşehrilerimizle bir araya gelerek onlarla tanışma, kaynaşma ve bir kaç saatliğine de olsa İstanbul’da Adıyamanımızı yaşamaktır.

Bundandır ki tertiplemiş olduğumuz programın Ticari ve Siyasi hiç bir kimliği yoktur. Organizasyon ASİAD Ailesinin ev sahipliğinde gerçekleştiği için katılan hiç bir misafirimizden her hangi bir bağış, yardım ve buna benzer bir ücret alınmayacak yada toplanmayacaktır” dedi.

02.02.2020 Pazar günü saat 13 itibariyle Sultangazi Sahra Davet Salonlarında gerçekleşecek olan Program detayları şu şekilde.

Sunumlarını Yolcu Yollarda Program Yapımcısı Yusuf Özpolat ve Şiir Okuyan Adam Tayfun Ayazın yapacağı programda Yaman Adıyaman&Haydar Ulaş Adıyaman Harfane Grubuyla katılırken, Ramazan Garipses ve Kahtalı Mıçıda sahne alacaktır.

Programda konuklara Adıyaman’ın meşhur tavası ikram edilecektir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın