29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Avşar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 4.yıl dönümü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Avşar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 4.yıl dönümü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

MHP Önceki Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 4.yıl dönümü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Milli iradenin önemine vurgu yapan Avşar, 15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye’nin birlik ve beraberliğini hedef alan hain darbe girişiminin 4.yıl dönümünün geldiğini anımsatarak bir millet olarak vatana ve bayrağa sahip çıkmanın gurur ve mutluluğunun yaşandığını belirtti.

Vatan, millet, istiklal ve istikbal tehlikeye düştüğünde birlik ve beraberliği sağlayarak nasıl tek bir yürek olunabileceğinin bir kez daha tüm dünyaya gösterildiğini kaydeden Avşar, şanlı tarihimiz boyunca nice ihanet ve badireye göğüs germiş olan milletimizin, 15 Temmuz 2016 gecesi bir kez daha kendisinden bekleneni hakkıyla yerine getirmiş, vatan, millet, namus uğruna canını ve kanını vermekte asla tereddüte düşmediğini belirterek, Günler ve geceler boyunca tuttukları demokrasi nöbetleri ile de vatansever milletimiz ve kamu görevlileri bu aziz vatanın sahipsiz olmadığını tüm dünyaya emsali görülmemiş bir biçimde bir kez daha haykırmıştır dedi.

“15 Temmuz 2016. Demokrasimize kara bir leke olarak geçmiştir. Peki neydi bu ihanet kalkışmanın sebebi neydi. Bütün Dünya’da  zulme uğramış İslam dininin ve Müslümanların tek kalesi olan Cennet vatan güzel ülkemiz Türkiye’mizi bölmek ve parçalamaktı. Bunlara teessür eden şimdiye kadar söylenmedi ama , Yahudiler ve Hristiyanlardır. Bunların elinde kukla olmuş onların ajanı kendini bu aziz millete Müslüman din alimi kisve tinde gösteren kansız , melanet ve iblisin yeryüzündeki garnizonu fetö ve onun  kansız şahsiyetten yoksun adamlarıydı.

Biz Bu Milleti Karşılıksız olarak sevdik. Önce Ülkem dedik her zaman sonrada milletim dedik. Kumpas kurdular , kursunlar. Alayı birden üzerimize geliyorlardı. Varsın olsun. Yeter ki bizler saflarımızı sık tutalım. Birliğimizi beraberliğimizi muhafaza edelim. Öleceksek te adam gibi kahraman gibi ama  tam bağımsız bir şekilde ölelim. Devlet Beyin kendisine yapılan eleştirilere cevaben; siyaset dediler, koltuk dediler, makam dediler, Bilge liderim ne dedi; Akıbet dedi, vatan dedi önce milletin gönlü dedi. Menfaat dediler , korku dediler ölüm dediler. Bilge liderim , önce şehadet sonra cesaret dedi. Kanlarının son damlasına kadar mücadele ederek destan yazan aziz şehitlerimize cenabı Allah’tan rahmet diliyorum. O zulmet gecede fedakârca kahramanca karşısına dikilen gazilerimize de Büyük Türk Milletine şükran ve saygılarımı sunuyorum. Bütün vatan hainleri şunu bilsin ki Alemde şer bitmez, Allah rızasında yapılan bizim davamız bu kutsal ova dada ülkücü nefer bitmez.”

Ne Mutlu Türküm diyene.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın