28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Avşar’dan Özal ve Fendoğlu İçin Anma Mesajı

Avşar’dan Özal ve Fendoğlu İçin Anma Mesajı

AVŞAR’DAN ÖZAL VE FENDOĞLU İÇİN ANMA MESAJI

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal ile bombalı suikast sonucu 1978 yılında hayatını kaybeden Malatya Belediyesi eski Başkanı ve Milletvekili Hamit Fendoğlu’nun ölüm yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Türkiye’nin gelişmesinin önünde engel olan birçok tabuyu ortadan kaldıran ve ülkemizin, dünya ile yarışır hale gelmesinde büyük emeği olan Türkiye Cumhuriyeti’nin 8. Cumhurbaşkanı değerli hemşerimiz merhum Turgut Özal’ı rahmetle ve minnetle anıyoruz. Türk toplumunun yetiştirdiği uluslararası bir lider ve dünya siyasetçisi olan Turgut Özal, vizyoner kişiliği ile Türk siyasetinin önemli kilometre taşlarından biridir. Bugün hemen her alanda Dünya ile yarışır halde olan Türkiye’nin önemli ilham kaynaklarından birini oluşturan Turgut Özal, Türkiye’nin özgüvenini yeniden kazanmasının mimarı olmuştur. Türk girişimcilerini dünya ile tanıştıran Turgut Özal, o dönemde ortaya koyduğu hedeflerle Türk iş dünyasına yeni bir vizyon kazandırmıştır. Siyasi hayatımıza, demokrasimizin ve ülke ekonomimizin aydınlık geleceğine giden yolda üstün gayretleri ile unutulmayacak hizmetlerde bulunan 8. Cumhurbaşkanımız merhum Turgut Özal’ı aramızdan ayrılışının 26. Yıl dönümünde bir kez daha saygı, rahmet ve şükranla anıyoruz.”

“FENDOĞLU ÖRNEK BİR SİYASETÇİYDİ”
Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar ölümünün 41. yıl dönümünde Hamit Fendoğlu için bir mesaj yayınladı: Avşar mesajında, “Tarih boyunca önemli devlet, siyaset, bilim ve sanat adamı yetiştiren Malatya’mızın geçmişte yetiştirdiği önemli siyaset adamlarından birisi de merhum Hamit Fendoğlu’dur. Bombalı bir saldırı sonucu, gelini ve torunlarıyla birlikte şehit edilen Malatya Belediyesi eski Başkanı ve Milletvekili Hamit Fendoğlu, bu ülkede örnek olarak gösterilen bir siyasetçiydi. Merhum Hamit Fendoğlu ile vefat eden gelini ve torunlarını saygı, rahmet ve şükranla anıyorum, ailesine bir kez daha başsağlığı diliyorum” ifadelerine yer verdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın