29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

“Babalarımız, Başımızın Tâcıdır”

“Babalarımız, Başımızın Tâcıdır”

BAŞKAN ÇINAR, HUZUREVİNDE KALAN BABALARLA GEDİK KÜLTÜR MERKEZİNDE BİR ARAYA GELDİ

“Babalarımız, Başımızın Tâcıdır”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, (KADEM) Kadın ve Demokrasi Derneği İl Temsilciliği, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve Yeşilyurt Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘Babalar Günü’ etkinliğine katılarak, Huzurevinde kalan babalarla bir araya geldi.

(KADEM) Kadın ve Demokrasi Derneği İl Temsilciliği, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve Yeşilyurt Kent Konseyi Kadın Meclisi, Huzurevinde kalan babaları Yeşilyurt Belediyesinin kültürel mekânlarında ağırladılar.

Özel araçlarla Huzurevinden alınan babalar sırasıyla Tarihi Yeşilyurt Konakları, Mahmut Çalık&Ahmet Çalık Tekstil Müzesi ve son olarak ta Gedik Kültür Merkezini gezerek, yapılan çalışmaları yerinde incelediler.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’da Gedik Kültür Merkezi Konferans Salonunda bir araya geldiği huzurevi sakinlerine hâyırlı ve sağlıklı ömürler diledi.

Yeşilyurt Belediyesinin yatırımları ve projelerinin yer aldığı sinevizyon gösteriminden sonra bir konuşma yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Huzurevinde kalan çok kıymetli büyüklerimizle bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duymaktayız. Toplum ve aile hayatında babalarımızın çok özel bir yeri vardır. Babalarımız samimiyetleriyle, fedakârlıklarıyla ve özverileriyle hayatımızın en özel konumundadır. Kadın ve Demokrasi Derneği İl Temsilciliğimiz, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüz ve Yeşilyurt Kent Konseyi Kadın Meclisimizin bu güzel organizasyonuyla kültürel mekânlarımızı gezip bilgi sahibi olan babalarımızı misafir etmekten çok büyük mutluluk duymaktayız. Ailesi için her türlü fedakârlığı yapan, çocuklarına iyi bir gelecek için sürekli çalışan, hepimizin yol göstericisi olan babalarımıza saygı ve hürmetlerimi sunuyorum. Babalarımız bizim başımızın tâcıdır. Huzurevinde kalan çok kıymetli büyüklerimiz başta olmak üzere tüm babalarımıza sağlıklı ve huzur dolu yıllar diliyorum. Babalar Günü nedeniyle böylesine özel ve anlamlı bir etkinlik düzenleyen Kadın ve Demokrasi Derneği İl Temsilciliğimize, Genç (KADEM) Topluluğuna, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüze ve Yeşilyurt Kent Konseyi Kadın Meclisimize çok teşekkür ediyorum. Bizim kapılarımız ve gönül dünyalarımız annelerimize ve babalarımıza sonuna kadar açıktır.” şeklinde konuştu.

‘Babalar Günü’ nedeniyle düzenlenen gezi programına; Kadın ve Demokrasi Derneği İl Temsilcisi Mehtap Pekel, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdür Yardımcısı Cevdet Tatar, Yeşilyurt Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Kibar Aslan ile Huzurevinde kalan babalar katıldı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın