18.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Bakan Tüfenkci, Beyoğlu esnaf ve sanatçılarını kabul etti.

Bakan Tüfenkci, Beyoğlu esnaf ve sanatçılarını kabul etti.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, İstanbul Gümrük ve Ticaret Müdürlüğü’nde yönetim kurulunda Arka Sokaklar dizisinin Rıza Babası olarak bilinen oyuncu Zafer Ergin’in de olduğu Beyoğlu Güzelleştirme ve Koruma Derneği heyetini kabul etti.

Dernek Başkanı Nizam Işın ve beraberindeki heyet, esnafa verdiği destekten dolayı Bakan Tüfenkci’ye teşekkür etti. Terörden etkilenen Beyoğlu ticaretinin geliştirilmesi için destek isteyen Başkan Işın, Bakan Tüfenkci’yi Beyoğlu’nda ağırlamak istediklerini belirtti.

Bakan Tüfenkci Beyoğlu’nun İstanbul ve Dünya için çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Esnafımızın, ticaret erbabımızın orada yaşayanlarla birlikte korunması gerekir. Bir yerin yaşayabilmesi için oradaki esnafımızın yaşaması gerekir. Beyoğlu’nun esnafını çıkardığınızda Beyoğlu’nun kalbini almış olursunuz. Beyoğlu Rıza Baba gibi Yeşilçam’ın unutulmaz aktörlerinin yanı sıra  kent estetiğine ve kültürüne katkı veren sayısız esnaf ve sanatkarın da mekanıdır” dedi.

Terörün sadece Beyoğlu’nun sorunu olmadığını tüm Türkiye’nin ve Dünya’nın sorunu olduğunu söyleyen Bakan Tüfenkci, “ Türkiye olarak teröre en net duruşu sergileyen ülkeyiz. Özellikle bazı lobiler Türkiye’nin güvensiz bir ülke olduğu algısını yaratmaya çalışıyorlar. Korku ve panik ortamı yaratarak Türkiye’nin gündemini bu konulara çekmeye çalışıyorlar. Ancak bizim gündemimiz her zaman olduğu gibi Türkiye’nin güçlenmesi, kalkınması ve küresel ekonomiden daha fazla pay alması olacaktır.” değerlendirmesinde bulundu.

tufenkci_mlty2

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın