29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Başkan Dağ, Türk Polis Teşkilatının 172. Kuruluş Yıldönümünü Kutluyorum

Başkan Dağ, Türk Polis Teşkilatının 172. Kuruluş Yıldönümünü Kutluyorum

Anadolu Basın Birliği Derneği Başkanı Zeki Dağ, Basın Camiası Olarak Türk Polisi Teşkilatının 172. Kuruluş Yıldönümünü Tebrik Ettiklerini Bildirdi.

Anadolu Basın Birliği Derneği Başkanı Zeki Dağ, yaptığı yazılı açıklamada, “Ülkemizin en köklü kurumlarından biri olan Türk Polis Teşkilatının 172. Kuruluş yıldönümü Basın camiası olarak tebrik ediyoruz, Malatya Emniyet Müdürlüğümüzü başarılı çalışmalarından dolayı kutluyoruz.

Başkan Dağ, Malatya’da huzur sağlanması ve Malatya’nın huzur kenti olmasında Emniyet Teşkilatımızın büyük gayretleri bulunmaktadır. Devlet ile millet arasında polis teşkilatımız önemli bir köprü görevi üstlenmektedir ve ayrı bir yeri vardır.

Son zamanlarda şehrimizde yaşanan bazı sıkıntıların FETÖ terör örgütü ile mücadele kapsamında başarılı bir çalışmayla hainlere karşı gereken cevabı en iyi bir şekilde vermiştir ve vermeye devam etmektedir. Yeter ki bizler birlik ve beraberlik içinde olalım ki Emniyet teşkilatımızla el ele vererek, İlimizde ki çalışmaları hep birlikte yürütelim.

Başkan Dağ, “Emniyet Teşkilatımızın 172. Kuruluş yıl dönümün de şehit polislerimiz ile birlikte tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha anarken, Malatya Emniyet Müdürlüğümüzün kentimizde yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ve takdir ediyoruz” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın