28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Başkan Güder, Yeni Malatyaspor-Olimpija Ljubljana Maçına Taraftarları Davet Etti

Başkan Güder, Yeni Malatyaspor-Olimpija Ljubljana Maçına Taraftarları Davet Etti

BAŞKAN GÜDER, “SEVDAMIZA SAHİP ÇIKMAMIZ GEREKİYOR”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Yeni Malatyaspor’un Olimpija Ljubljana ile 25 Temmuz Perşembe günü 20.00’de Yeni Malatya Stadyumu’nda oynayacağı maça vatandaşları davet etti. “Yeni Malatyaspor bizim ortak paydamız, ortak sevdamız” diyen Başkan Güder, taraftarın maça yoğun ilgisinin futbolculara büyük güç ve destek olacağını söyledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Yeni Malatyaspor- Olimpija Ljubljana maçının Malatya için önemine dikkat çekerek, “Öncelikle kulüp başkanımıza, futbolcularımıza, Yeni Malatyaspor’umuza desteği olan herkese teşekkür ediyorum. Gerçekten geçtiğimiz sezon Malatyaspor’umuz çok güzel bir yerde ligi tamamlamış oldu. Ve Avrupa maçlarına kalmış olduk. 25 Temmuz 2019 Perşembe günü saat 20.00’de Avrupa maçlarına katılmak için stadımızda Olimpija Ljubljana ile karşı karşıya Malatyaspor’umuz gelecek. Tabi Malatyaspor bizim ortak paydamız, ortak sevdamız. Biz belediyeler, yerel yönetimler olarak, halk olarak, Malatyaspor’umuza bugüne kadar sahip çıktık. Bundan sonra daha da sahip çıkma adına desteğimizi arttırmamız gerekiyor. İnanıyoruz ki inşallah Avrupa’da da başarılarını devam ettirecek. Önümüzdeki sezonda da iyi bir takım kuruldu.  Yeni teknik direktörümüz ile inşallah biz tekrar Malatyaspor’umuzu geçen sezonda olduğu gibi,  yine daha yukarılarda ilk 4’te, 3’te hatta şampiyon olmak istiyoruz. Bunun için hepimizin Malatyaspor’umuza, sevdamıza sahip çıkmamız gerekiyor” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı olarak Yeni Malatyaspor-Olimpija Ljubljana maçı için Malatya Stadyumu’nda yerini alacağını belirten Başkan Güder, taraftarları maça davet ederek, “Yerel yöneticiler olsun, mülki erkan olsun, hepimiz maçta olacağız. Ve diyoruz ki; Malatyalılar, Malatyaspora sahip çıksınlar. Özellikle uluslararası bir eleme olacak. Biz orada taraftarımız ile ne kadar orada yoğun bir taraftar, kalabalığı sağlar isek, inanıyorum ki futbolcularımıza o kadar güç ve destek vermiş olacağız. Onun için tüm taraftarlarımızı Malatya’mızın stadına bekliyoruz. Bizde orada olacağız” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın