29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Başkan Yalçınkaya’nın Kurban Bayramı Mesajı

Başkan Yalçınkaya’nın Kurban Bayramı Mesajı

DEVA Partisi Pütürge İlçe Başkanı İbrahim Yalçınkaya, başta tüm Malatya’lı ve Pütürge’li Hemşehrilerim olmak üzere Türk Milletinin ve tüm İslam Âlemi’nin Kurban Bayramı’nı kutlarım.
DEVA Partisi Pütürge İlçe Başkanı İbrahim Yalçınkaya, Kurban Bayramı Nedeni İle Bir Bayram Mesajı Yayınladı.

DEVA Partisi Pütürge İlçe Başkanı İbrahim Yalçınkaya mesajında; “Gönül birliği oluşturarak birbirimize kenetlendiğimiz, yardımlaşma ve hoşgörü mevsiminin güzel esintisini üzerimizde htiğimiz, küslüklerin ortadan kalktığı, barışın birleştirici gücünün hâkim olduğu, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı Kurban Bayramı’nı, hep birlikte idrak etmenin sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar, sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın, dargınlıkları aradan kaldırıp yeniden kucaklaşmanın, duygu birliğinin en üst noktaya çıktığı günlerdir. Böyle günlerde, Ailemiz, akrabalarımız ve dostlarımızla birlikte güzel anılar biriktirerek kutlayacağımız bu bayramda, yardıma muhtaç, kimsesiz, yoksul, hasta, yaşlı, engelli ve darda olan kardeşlerimizi unutmamalı, gerçekleştireceğimiz ziyaretlerle kardeşlik duygularımızı güçlendirmeliyiz.

DEVA Partisi Pütürge İlçe Başkanı İbrahim Yalçınkaya, Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramının ülkemize birlik, beraberlik, sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz eder, başta Pütürge’li hemşerilerim olmak üzere tüm İslam aleminin Mübarek Kurban Bayramı tebrik ediyorum.” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın