28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi’mizi hep birlikte el ele gönül gönülle daha güzel yerlere taşıyoruz” dedi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi’mizi hep birlikte el ele gönül gönülle daha güzel yerlere taşıyoruz” dedi

BAŞKAN GÜDER, İNÖNÜ CADDESİ ESNAFLARINI GEZDİ

Battalgazi’nin geleceği için gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini belirten ve belediye olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında İnönü Caddesi’ndeki esnafları bilgilendiren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi’mizi hep birlikte el ele gönül gönülle daha güzel yerlere taşıyoruz” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, İnönü Caddesi’ndeki esnafları ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu. AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri ile birlikte esnafları tek tek gezerek bol kazançlar dileyen Başkan Güder, esnafların öneri ve şikayetlerini yerinde dinledi. Battalgazi Belediyesi olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında esnafları bilgilendiren Başkan Güder, esnafların her daim emrinde olduklarını hatırlatarak, “Battalgazi’mizi hep birlikte el ele gönül gönülle daha güzel yerlere taşıyoruz” dedi.

BAŞKAN GÜDER: “HER DAİM ESNAFLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Misafirperverliklerinden dolayı esnaflara teşekkürlerini ileten Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Esnaflarımızla sık sık bir araya gelip onlarla birçok konuyu istişare ediyor, fikir alışverişinde bulunuyoruz. Meclisimizin tatile girmesiyle birlikte Milletvekilimiz Öznur Çalık hanımefendi ile bugün ki ziyaretimizi sürdürüyoruz. Bizler esnaf ziyaretlerimizi önemsiyoruz. Bu ziyaretlerimizde Battalgazi’miz için yaptığımız çalışmalar ve önümüzdeki dönemlerde hayata geçireceğimiz projelerimizi de anlatma fırsatı buluyoruz. Esnafımızla işleri hakkında konuşuyoruz. Onların sorunlarını ve taleplerini yerinde dinliyoruz. Ziyaretlerimiz çok olumlu geçiyor. Her daim esnaflarımızın yanındayız. Malumunuz deprem ile başlayan pandemi ile devam eden bir süreci hep birlikte yaşadık. Bu süreçte esnaflarımız çok etkilendi. Bizler esnaflarımızın yanında olmak adına çalışmalar yürüttük. Belediye olara 60 bin civarında vatandaşımızın ihtiyaçlarını karşıladık. Eskiye nazaran daha rahatız ama pandemi tamamen gündemimizden çıkmadı. Şuan özellikle aşı süreci devam ediyor. Salgının etkisini azaltmak için herkesin aşılanması gerekiyor. Türk milleti bugüne kadar birçok olay ile karşılaştı ve birlik beraberliğimiz sayesinde bunların üstesinden hamd olsun geldik. Yeter ki bir ve beraber olalım. Battalgazi Belediyesi olarak, ilçemizi hep birlikte el ele gönül gönülle daha güzel yerlere taşıyoruz. Bizleri güler yüzüyle karşılayan esnafımıza misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

MİLLETVEKİLİ ÇALIK: “ESNAFLARIMIZIN SORUNLARINI YERİNDE ÇÖZÜYORUZ”

Esnaf ziyaretlerinin önemine dikkat çeken AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Malatya’da her gün ilçelerimizi ve bunun yanında esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Esnaflarımız bizim için önemlidir. Onları dinlemek, isteklerine kulak vermek ve sorunlarını çözmek için bu ziyaretlerimizi önemsiyoruz. Esnaflarımızın sorunlarını yerinde çözüyoruz. Tabii ki tüm hizmetleri esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın taleplerine göre yön veriyoruz, istişare ediyoruz, en uygun hizmet ne ise onu yerine getirmekteyiz. Bütün hizmetlerimiz esnaflarımız ve hemşehrilerimizin huzurlu ve güzel bir şekilde yaşaması içindir. Malumunuz pandemi dönemi zor bir dönemdi. Bu süreçte esnaflarımız da etkilendi. Hükümet ve yerel yönetimlerde olarak esnaflarımızın ihtiyaçlarını gidermek adına ciddi çalışmalar ortaya koyduk. Esnaf ve sanatkarımızı her zaman Devletinin, Milletinin ve Cumhurbaşkanının yanındadır. Özellikle esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza aşı olmaları yönünde tavsiyede bulunuyorum. Esnaflarımıza bir kez daha bol kazançlar diliyorum” şeklinde konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın