28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Özel sera alanında incelemelerde bulundu.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Özel sera alanında incelemelerde bulundu.

BAŞKAN GÜDER: “HER MEVSİMDE İLÇEMİZİN GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATIYORUZ”

Tasarruf konusuna verdiği önemle büyük takdir toplayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçedeki yeşil alan ve parkları süslemek için Fırat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesi üzerinde oluşturduğu Özel sera alanında incelemelerde bulundu.

Battalgazi’deki yeşil alan ve parkları süslemek için kullandığı çiçek ve bitkilerin üretimini kendi sera alanında gerçekleştiren Battalgazi Belediyesi, ilçeyi güzelleştirmeye devam ediyor. Battalgazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün Fırat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesi üzerinde atıl durumda bulunan 15 dekarlık alanda oluşturduğu özel sera alanında incelemelerde bulunan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, gerçekleştirilen çalışmalar hakkında birim müdüründen bilgiler aldı. Taflan, Ligustrum, Lavanta, Biberiye, Lale ve Hanımeli gibi birçok rengarenk çiçekler ve süs bitkilerini özel sera alanında yetiştirerek, ilçeyi çiçek bahçesine dönüştürmeyi hedefleyen doğa ve çevre dostu Başkan Güder, bugüne kadar 20 binden fazla süs bitkisini toprakla buluşturduklarının altını çizerek, her mevsimde Battalgazi’nin güzelliklerine güzellik kattıklarını belirtti.

BAŞKAN GÜDER’DEN ÜRETİMİ ARTTIRMA TALİMATI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, üretim mühendisleri tarafından kontrollü iklim şartlarının sağlandığı özel tasarlanmış kapalı cam sera alanını da gezdi. Üretim mühendislerine üretimin arttırılması yönünde talimatlar veren Başkan Güder, özverili çalışmalarından dolayı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerine teşekkürlerini iletti.

“BATTALGAZİ’MİZİ KENDİ ÇİÇEKLERİMİZLE RENKLENDİRİYORUZ”

İlçeyi baştan aşağı mevsimine uygun çiçeklerle süslemelerinin yanı sıra ekonomik olarak ta büyük tasarruf sağladıklarının altını çizen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak yaklaşık 1 yıl önce Battalgazi’mizin çehresini değiştirme ve yeşillendirme noktasında ekibimiz çalışmalarını başlattı. Yaptığımız çalışmalar neticesinde Fırat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesi üzerinde atıl durumda bulunan 15 dekarlık alanı ekonomimize kazandırdık. Hayata geçirdiğimiz proje ile ilçemizin çiçek ve süs bitkisi ihtiyacını kendimiz üretiyoruz. Battalgazi Belediyesi olarak bir yandan ilçemizi güzelleştirirken diğer yandan ekonomik tasarruf sağladık. Yeşil Malatya’nın idamesini sağlamak için büyük çaba sarf ediyoruz. Bu zamana kadar 20 binden fazla çiçeğimizi ve fidanımızı toprakla buluşturduk. Ekiplerimiz yürüttüğü titiz ve örnek çalışmalarla, her mevsimde ilçemizin güzelliğine güzellik katıyoruz. Battalgazi’mizin tüm güzelliklerini daha fazla ön plana çıkartmak, sosyal dokuyu ve yeşil alanları daha zengin hale getirmek adına ilçemizin dört bir tarafında yeşillendirme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Battalgazi’mizi yepyeni ve güzel bir görünüme kavuşturuyoruz” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın