28.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in prestij projelerinden olan Derme Deresi’nin ilk etabında büyük aşama kat edildi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in prestij projelerinden olan Derme Deresi’nin ilk etabında büyük aşama kat edildi.

BAŞKAN GÜDER’İN PRESTİJ PROJESİ “DERME DERESİ ISLAHI VE PARK PROJESİ” BÖLGEYE DEĞER KATACAK
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in prestij projelerinden olan Derme Deresi’nin ilk etabında büyük aşama kat edildi. Birçok aktiviteye ev sahipliği yapacak olan projeyle bölgenin çehresi değişecek. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder önemli aşama kat edilen çalışmaları yerinde inceledi.
Göreve geldiği günden bugüne birçok önemli yatırımı hayata geçiren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Derme Deresi Islahı ve Park Projesi kapsamında yaptığı çalışmalarla ilçeyi doğayla buluştururken bölgede bir ilki hayata geçirdi. Selçuklu Mahallesi ve Şehit Fevzi Mahallesi arasında yer alan ve daha önce atıl vaziyette olan Derme Deresi yapılan çalışmayla modernize edildi ve ilk etabı için önemli bir aşama kat edildi.
BAŞKAN GÜDER; “DERME PROJEMİZ 80 BİN METREKARELİK ALANI KAPSIYOR”
Yapılan çalışmaları başından beri yakından takip eden ve her aşamada çalışmaları yakından inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, projede önemli aşama katettiklerini ifade etti. Başkan Güder, “Doğanın ilçesi Battalgazi’deki en önemli projelerden olan Derme Deresi Islahı ve Park Projesi Selçuklu mahallesinden başlayan ve Eskimalatya’ya kadar devam eden 10 kilometrelik bir alanı kapsıyor. Derme Deresinin 1.etabında yaklaşık olarak 80 bin metrekarelik alan içerisinde 72 milyonluk dev yatırımlık proje hayata geçiyor. Battalgazi’mizin çehresini değiştirecek ve bölgenin kaderini değiştirecek, içerisinde 2 kilometrelik yürüyüş yolları, bisiklet parkuru, çardaklar, ışık tüneli, çocuk oyun alanları, macera parkı, seyir terası, su değirmeni, kanal üstü yaya köprüsü, şelale, gölet, cami, kaykay pisti, tırmanma duvarı, amfi tiyatro, sosyal tesisler, araç ve bisiklet köprüsünün de yer alması planlanan Derme Deresi Islahı ve Park Projesi, ilçemize nefes aldırmasıyla birlikte prestij çalışmaları arasında yerini alıyor” ifadelerini kullandı.
“HİZMET DESTANIMIZI İLÇEMİZDE SÜRDÜRECEĞİZ”
Birçok projenin hayata geçtiğini aktaran Başkan Güder, “Derme Deresi Projemiz bizim önem verdiğimiz, gelişen ve büyüyen ilçemizin çehresini değiştirecek, çevreyolu altı tabirini ortadan kaldıracak bir projemiz. Çevreyolu altının dönüşümüne büyük katkı sağlayacak bir proje. Bu projemiz, Şehit Fevzi Mahallemizde yapmış olduğumuz Kentsel Dönüşüm çalışmalarıyla birleşince bu bölgemiz ilçemizin tercih edilen bölgelerinden bir tanesi oldu. Projemiz vatandaşlarımızın birçok ihtiyacını karşılayacak. Asırlık Battalgazi’mizde sadece Derme Deresi projemizi değil, birçok projemizi hayata geçirdikçalışmalarımıza durmadan devam edeceğiz. Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizin nüfusunda bir artış oldu. Bu artışta bölgeye kazandırılan hizmetlerin sonucu. İlk günde söz verdiğimiz gibi hizmet destanımızı ilçemizde sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın